Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdhetnék ezzel a rossz gondolattal?
Szerintem próbáld meg túltenni magadat valahogy.
Több pár is van akinél ez a helyzet. A munkám során hozzánk legtöbben a párjukkal jönnek és minden héten több ilyen párt is látok. Nem mindenhol ekkora különbséggel, de sokszor a nő a nagyobb.
Egyrészről ha Ti tényleg szeretitek egymást akkor hogy engedheted, hogy ismeretlen emberek véleménye szétszakítson titeket?
Nekem az összes barátnőm másfél éven át azt mondta, hagyjam ott a pasimat. Nem tettem, pedig lett volna okom, de én bíztam benne. Tettem a többiek véleményére és most már tudom: megérte bízni benne.
A ti kapcsolatotokat ti tartjátok fenn, ha beengeded mások rossz gondolatait akkor pedig a mások ítélete. Soha ne engedd, hogy mások irányítsák a kapcsolatoddal, a vágyaiddal, az életeddel összefüggő gondolataidat!
Ettől még lehetsz -lehet, nem fizikailag gyengébb, de- gyengédebb.
Ha pedig duci vagy és az is zavar kezdj életmódot váltani, másképp étkezni (ne fogyózni!) és sportolni, vagy nőies mozgásokat tanulni, hogy jobban érezd magad a bőrödben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!