Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinédzser lányoknak miért a "rosszfiúk" jönnek be?
Mert "izgalmasak" es ok altalaban jobban neznek ki.
Ez mindig is működött sajnos.
Nem csak a tinédzser lányoknak, hanem minden csajnak.
A kulcs pedig haver abban van, hogy a nők férfit keresnek, egy rosszfiú pedig közelebb áll ehhez az ideálhoz. Inkább vannak egy rosszfiúval, aki tekintélyt árasztó, és mer nemet mondani, aki mellett biztonságban érezhetik magukat, mint egy jófiúval, aki nem tud nemet mondani, önbizalomhiányos, és még a nőt sem tudja megvédeni, akit szeret.
Nem kell rosszfiúvá válnod, ha csajt akarsz, csak légy férfi. Ez a siker titka. Sok sikert.
"a jókkal mindig kib4sznak..."
na ezért váltottam stilust :D és erdményesebb vagyok az ismerkedés során :)
@18:07
A nők alapól nem racionális beállítottságúak, hanem érzelemközpontúak.
Ezt bizony illene tudni minden pasinak.
@18:10
Nem egészen így mennek a dolgok. A nők arra vannak beprogramozva, hogy a férfiakhoz vonzódjanak, amint pedig fentebb kifejtettem, a rosszfiúk közelebb állnak ehhez az ideálhoz. Az, hogy ez a vonzódás az érzelmek szintjén működik, az egy dolog. Sajnos efelől nincs kivétel, az összes nő ilyen, szóval jobb ha megbarátkozol ezzel a gondolattal, és ha eddig nem viselkedtél férfiként, akkor kezd el most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!