Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok mit kezdeni a gondolattal, mégis mit kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
Vége lett egy lánnyal és nem tudom feldolgozni.Szeretem őt,ő nekem a tökéletes és ezt tudom,mert nagyon sok ideje próbálkoztam lányoknál és ő a legjobb.Nemrég viszont kidobott egy hülyeség miatt és nem tudom feldolgozni,hogy mást fog szeretni,más fogja csókolni,másnak mondja,hogy szereti,más fog vele szeretkezni,más lesz vele boldog.Nem tudok nem rá gondolni,se a suli se a meló nem megy,nem tudom kiverni a fejemből és olyan hülye gondolataim is vannak,hogy belegondolok milyen ha mást csókol meg vagy mással szeretkezik,mit tudnék ez ellen tenni?Sokan ajánlották az italt,de igazából nem is szeretném elinni a pénzem,plusz csak jobban felerősíti az érzelmeimet és csak még rosszabb :(2015. máj. 28. 01:41
1/3 anonim válasza:
Igazából az időn kívül semmi sem segít, maximum ideiglenesen(pl az említett piálás). Járj emberek közé, foglald el magad, ismerkedj(nem feltétlen csajozási céllal, csak hogy megismerj új embereket). Ha egyik lehetőség sem tetszik, akkor vegyél bad company 2 t, és lődd a tetveket.
2/3 anonim válasza:
Kidobott egy hülyeség miatt? Lehet, hogy csak Neked hülyeség, neki meg valami fontos. Mert ezt nem tudjuk, hogy mi miatt lett vége... ha valóban csak hülyeség, akkor még esetleg helyre lehet hozni.
3/3 Mumusan válasza:
Ha még látsz reményt akkor próbálkozz. Ha meg véglegesen gondolja akkor keress egy hobbit ami leköt. Valami küzdősport vagy önvédelem, krav maga, ami közben nincs idő, lehetőség filózni. És ne gondolj bele hogy mással mit fog csinálni mert nagyon elmélyíti a fájdalmadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!