Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottál már valami irritáló tulajdonság miatt?
Figyelt kérdés
pl. hülyén röhögött, fura arcokat vágott, csúnyán evett (csámcsogás, nyitott szájjal stb.) bármi lehet.
Mi volt az?
2022. jún. 30. 10:06
11/15 anonim válasza:
Volt egy szép, csinos barátnőm, aki állandóan hatalmasakat fingott.
Nyáron, mini szoknyában, rövid nadrágban, üzletekben is.
Azt mondta, hogy ez egy teljesen természetes biológiai folyamat, nem kell ebből akkora ügyet csinálni.
12/15 anonim válasza:
Igen.
Cigizett, én nem, és zavart a cigiszag. És nagyon nem figyelt a higiéniára intim tájékon.
Nem voltam belé annyira szerelmes hogy elnézzem.
13/15 anonim válasza:
Igen, igénytelen volt. Nem szeretett mindennap fürdeni, fogköves volt a szája, illetve foltokban barna volt a bőre a tisztálkodás hiányától. Amikor ezeket észrevettem, jeleztem neki, hogy nem tetszik és változtasson, de neki ez egy életstílus volt, szóval szakítottam. Nálam az ápolatlanság gusztustalan. Nem mert kimenni az udvarra sem, mert félt a rovaroktól.... Én nekem pedig a kedvenc tevékenységem kint lenni a szabadban, a kertemben kertészkedni...
15/15 anonim válasza:
Igen. Folytonos hangulatváltozásai voltak, mint egy rossz bipolárisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!