Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Zsigeri fájdalmat érzek, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsigeri fájdalmat érzek, mint még soha senkivel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Kb egy hónapja ért véget egy 2 éve tartó kapcsokatom. Nő vagyok, nem tini, 40 felett járok, tehát már volt részem csalódásokban. Ez most viszont olyan szinten megviselt, még még egyik sem. Az illető hazudozott, többször meg is csalt, és úgy ért véget, hogy egy tisztázó kérdésemre sem válaszolt, hanem mindenféle tisztázás, és normális lezárás nélkül otthagyott. Nyilván én sem akartam volna vele folytatni a kapcsolatot, de így egyetlen kapcsolatom sem ért véget. Ha erre az egészre gondolok, vagy ha csak meglátom valahol, olyan szintű zsigeri fájdalmat érzek, amilyet soha senkivel kapcsolatban sem. Miért van ez?
2022. jún. 29. 21:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
10-es köszönöm, de nem ez életem első csalódása, szakítása, hanem az van, amit az első írt. Azokat érzem egyszerre. S ez a kapcsolat mit adott nekem? Ez a kapcsolat utólag visszanézve: csak elvett. S ezen az egy kapcsolatomon kívül a többire ezt nem mondanám. Azok adtak valóban. Ez viszont semmit.
2022. jún. 29. 21:58
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Majd elmúlik
2022. jún. 30. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!