Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsigeri fájdalmat érzek, mint még soha senkivel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja ért véget egy 2 éve tartó kapcsokatom. Nő vagyok, nem tini, 40 felett járok, tehát már volt részem csalódásokban. Ez most viszont olyan szinten megviselt, még még egyik sem. Az illető hazudozott, többször meg is csalt, és úgy ért véget, hogy egy tisztázó kérdésemre sem válaszolt, hanem mindenféle tisztázás, és normális lezárás nélkül otthagyott. Nyilván én sem akartam volna vele folytatni a kapcsolatot, de így egyetlen kapcsolatom sem ért véget. Ha erre az egészre gondolok, vagy ha csak meglátom valahol, olyan szintű zsigeri fájdalmat érzek, amilyet soha senkivel kapcsolatban sem. Miért van ez?2022. jún. 29. 21:09
1/12 anonim válasza:
Azért mert megalázott, hazudott, szarba sem vett. És a végén még a minimális tiszteletet sem adta meg. Ez elég mély nyomot hagyhat azért érző emberben. De ne aggódj túl leszel rajta és amikor elmúlik akkor már egy kicsit se fog érdekelni.
2/12 A kérdező kommentje:
Egyes köszönöm! Igazad lehet. Úgy érzem, semmit nem jelentettem neki, és az összes többi, amit leírtál. Annyit mondott, a továbbiakban ha vmire szükségem van, szóljak és segít. S valójában a szakítás után szóba sem állt velem.
2022. jún. 29. 21:14
3/12 21:35 válasza:
Fájdalmat adunk ,és kapunk.
Erről szól az élet.
4/12 anonim válasza:
2-es Miért állna szóba veled? Mindkettőtök érdeke az eltávolodás, főleg, ha így ért véget.
Mit szerettél volna vele tisztázni?
5/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt, hogy miért tette azokat amiket tett, hogy én is átgondoljam azt, hogy miben járultam hozzá. Viszont semmire nem adott magyarázatot. A barátságot pedig ő ajánlotta, de úgy hogy eleve nem gondolta komolyan. Nekem az előtte való kapcsolataimban akik ezt felajánlották, ők komolyan is gondolták, és jóban is vagyok velük. Úgyhogy miért ne hittem volna el?
2022. jún. 29. 21:32
6/12 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok, hogy privátban írtok, hogy együtt éreztek velem. Köszönöm szépen, jól esik.
2022. jún. 29. 21:40
7/12 anonim válasza:
Azért tette, mert nem szeret, és nem is tisztel, ezen nincs mit megmagyarázni. Az meg, hogy legyünk barátok 10/8 alkalommal hazugság, a 2-ből meg talán valakinek működik, de csak akkor, ha már mindkettejük érzései elmúltak. Eddig ezek szerint sikerült úgy szakítani, hogy nem maradt tüske, vagy maradt, csak nem benned, és nem mondták meg, hogy a barátkozás milyen szarul esett nekik, és hogy sokáig reménykedtek az újrakezdésben. Ez most ezek szerint nem ilyen szakítás.
8/12 A kérdező kommentje:
7-es, rajta kí
2022. jún. 29. 21:49
9/12 A kérdező kommentje:
7-es, rajta kívül egy kivétellel teljesen normális, felnőtt módon történt a szakítás, és a tisztázás. Sem bennem, sem pedig a másikban nem maradt semmilyen tüske sem.
2022. jún. 29. 21:50
10/12 Mathus válasza:
a kérdésre: ilyenkor ugyanaz a gyászfolyamat játszódik le az agyban, mint amikor valamelyik szerettünk meghal (az agy kémiája ugyanúgy működik mindkét esetben, ez egy élettani folyamat, nincs köze a személyiségedhez). ennek a feldolgozásához idő kell, erre van most szükséged. azt leírhatod amit el akartál vagy akarsz neki mondani, ez tud segíteni. aztán végigveheted azt, hogy miben épített, milyen pozitívumokat adott neked ez a kapcsolat. meg egyértelműen több időt kell töltened magaddal. amit tudatosítanod kell magadban, hogy egyrészt ez ami veled megtörténik, az mással is megtörtént, és ők is így reagáltak, nem gyengék vagy ilyesmi, és te sem vagy az. a másik az, hogy ami történt, azért nem vagy felelős, ezek az ő döntései voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!