Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fajdalmas szakitas utan (tobb eves kapcsolatrol van szó.. ) Neked mennyi idobe telt mig osszeszedted magad?
4 év után dobtak ki... :(
Fél év telt el, de még fáj.
14 év után fél év heti egyszeri pszichológussal. Azért ilyen kevés idő, mert a szakítás oka elhidegülés volt, nem volt derült égből villámcsapás.
Sokat olvastam, önismeretet fejlesztettem, új hobbikat kerestem, felépítettem magam. Ismerkedni csak akkor kezdtem, mikor már nagyjából teljesen rendben voltam.
Hát ez elég bonyolult.
Mi már szakítottunk 1x korábban, de kontaktban maradtunk. 4 hónap sem volt elég, akkor újra összejöttünk kb 3 hónapra.
Mostmár zero kontakt van. Első héten egyáltalán nem volt rossz, majd beutott, hogy nincs többé. Üres volt a lakás, sokat sírtam.
Elköltöztem azóta. Néha - néha még sírtam, de már egy hónap után könnyebb volt.
Minden nap eszembejut(ott), de már nem fáj.
Most ismertem meg valakit, akit úgy érzem, tudnék szeretni. Így már egyáltalán nem érdekel, mit csinálhat az exem.
3 hónapja szakítottunk, de ha az előző vergődéseket is belevesszük, akkor már majdnem egy éve gyászolok. Mert abban az újrakezdős 2-3 hónapban is váltam le róla folyamatosan érzelmileg, szenvedtem sokat.
Azóta sok minden letisztult, lenyugodtam és elfogadtam, hogy nélküle jobb nekem.
(7 éves kapcsolat volt)
Kicsit több mint két éves kapcsolat.
A hivatalos szakítás után -egy napos viharos vita-, ő volt az aki megpróbálta helyre hozni a kapcsolatunkat két hónap után, de akkor már ez ilyen se veled se nélküled érzésbe csapott át, és majd egy évig nyúztuk egymást ebben az álatpotban.
Majd egy év múlva ő mondta, ok, álljunk le. Vagyis nem mondta, hanem szótlanságba burkolózott, mert szerinte ez a megoldás egy kapcsolat lezárására, ha egyszerűen nem szól hozzád. Volt új nő a láthatáron, aki gyerekkel, férje mellett sem zavartatta magát, és utóbb kiderült, már az első vitánknál is jelen volt, csak akkor még csak "barátként", aki adta a "jótanácsokat" számára.
Nekem ezután még durván három hónapig fájt. Aztán egyszercsak elmúlt. Még a "hiányzol" érzés felbukkant, de azzal a biztos tudattal, hogy nem szeretnék tőle semmit sem a továbbiakban.
Valószínűleg, ha hamarabb engedjük el egymást normálisan, vagy nem engedek, amikor újra kezdeményezett, akkor ez nem tart ilyen hosszú ideig.
És igen, kihasznált. Nem rámondom. Menetközben is kihasznált, de elfogadtam a személyisége részének. Most már nem lennék rá képes.
Mi segített? A munka, barátok, utazás, sikerek. És minden olyan, amit irigyelt az életemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!