Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy fajdalmas szakitas utan (...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerdesekkel teli kérdése:

Egy fajdalmas szakitas utan (tobb eves kapcsolatrol van szó.. ) Neked mennyi idobe telt mig osszeszedted magad?

Figyelt kérdés
Mik voltak azok a dolgok amik segitettek tul jutni ezen a nehez idoszakon..?
2021. febr. 6. 10:21
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Normalis esetben a szakitas sosem fajdalmas, mert az mindig jo, amikor veget er egy rossz kapcsolat! Ha a tied megis fajdalmas akkor ki lettel hasznalva.
2021. febr. 6. 10:28
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Hét év után kellett lb másfél hónap.
2021. febr. 6. 10:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
2év után 4 hónap. Maga a szakítás minden volt csak nem kíméletes, ezért jobban megviselt engem.
2021. febr. 6. 11:36
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

4 év után dobtak ki... :(

Fél év telt el, de még fáj.

2021. febr. 6. 11:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

14 év után fél év heti egyszeri pszichológussal. Azért ilyen kevés idő, mert a szakítás oka elhidegülés volt, nem volt derült égből villámcsapás.

Sokat olvastam, önismeretet fejlesztettem, új hobbikat kerestem, felépítettem magam. Ismerkedni csak akkor kezdtem, mikor már nagyjából teljesen rendben voltam.

2021. febr. 6. 13:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Rájöttem idővel, hogy jobb volt megszabadulni tőle.
2021. febr. 6. 14:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez elég bonyolult.

Mi már szakítottunk 1x korábban, de kontaktban maradtunk. 4 hónap sem volt elég, akkor újra összejöttünk kb 3 hónapra.

Mostmár zero kontakt van. Első héten egyáltalán nem volt rossz, majd beutott, hogy nincs többé. Üres volt a lakás, sokat sírtam.

Elköltöztem azóta. Néha - néha még sírtam, de már egy hónap után könnyebb volt.

Minden nap eszembejut(ott), de már nem fáj.

Most ismertem meg valakit, akit úgy érzem, tudnék szeretni. Így már egyáltalán nem érdekel, mit csinálhat az exem.

3 hónapja szakítottunk, de ha az előző vergődéseket is belevesszük, akkor már majdnem egy éve gyászolok. Mert abban az újrakezdős 2-3 hónapban is váltam le róla folyamatosan érzelmileg, szenvedtem sokat.

Azóta sok minden letisztult, lenyugodtam és elfogadtam, hogy nélküle jobb nekem.

(7 éves kapcsolat volt)

2021. febr. 6. 17:13
 8/10 anonim válasza:
82%
Ismerek olyat aki 4 hónapos kapcsolatot 2 éve nem tud feldolgozni normálisan. Mondjuk ott már vannak bajok...
2021. febr. 6. 20:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem most ért véget 3 éves kapcsolatom és normálisan váltunk el. Senki nem használt ki senkit. Most már én is beláttam hogy ennek így sajnos nem lett volna értelme folytatni. Remélem minél hamarabb túl leszek rajta. Tényleg még csak a napokban kezdte elérni a tudatom hogy véget ért és már nem vagyunk együtt. Nem tudom hogy jobb lett volna-e ha haraggal válunk el, mert így olyan tehetetlennek érzem magam. De jobb ez így, így még talán lehet velünk valami a jövőben
2021. febr. 9. 11:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit több mint két éves kapcsolat.

A hivatalos szakítás után -egy napos viharos vita-, ő volt az aki megpróbálta helyre hozni a kapcsolatunkat két hónap után, de akkor már ez ilyen se veled se nélküled érzésbe csapott át, és majd egy évig nyúztuk egymást ebben az álatpotban.

Majd egy év múlva ő mondta, ok, álljunk le. Vagyis nem mondta, hanem szótlanságba burkolózott, mert szerinte ez a megoldás egy kapcsolat lezárására, ha egyszerűen nem szól hozzád. Volt új nő a láthatáron, aki gyerekkel, férje mellett sem zavartatta magát, és utóbb kiderült, már az első vitánknál is jelen volt, csak akkor még csak "barátként", aki adta a "jótanácsokat" számára.

Nekem ezután még durván három hónapig fájt. Aztán egyszercsak elmúlt. Még a "hiányzol" érzés felbukkant, de azzal a biztos tudattal, hogy nem szeretnék tőle semmit sem a továbbiakban.

Valószínűleg, ha hamarabb engedjük el egymást normálisan, vagy nem engedek, amikor újra kezdeményezett, akkor ez nem tart ilyen hosszú ideig.

És igen, kihasznált. Nem rámondom. Menetközben is kihasznált, de elfogadtam a személyisége részének. Most már nem lennék rá képes.

Mi segített? A munka, barátok, utazás, sikerek. És minden olyan, amit irigyelt az életemben...

2021. febr. 9. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!