Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kedvelgeti annak a lánynak a fotóit akitől régen akart volna valamit, de kosarat kapott, (kollégák is (voltak? ) közben pedig velem jár össze és tudja, hogy ezzel nekem fájdalmat okoz?
veled jár össze...
szóval nem vagytok együtt csak k/*/rogat.
akkor mi jogon kéred számon?
Jobb lesz ha tisztázod vele, hogy milyen kapcsolatot szeretne veled. És te is magaddal.
Ezen kívül hogy lájkol egy nőt akinél korábban próbálkozott az vagy jelent valamit vagy nem. Azzal foglalkozz, hogy téged szeret-e vagy nem, vagy amit akarsz tőle.
Te magad sem tudod,hogy köztetek milyen kapcsolat van és az a kérdés,hogy miért kedvelget képeket...
Ok...
Privát levélre válaszolva. Nekem is van olyan párjelöltem, aki visszautasított, de jó kapcsolatban maradtunk, kettő is. Meg olyan is akivel nem. Ha kulturáltan utasít vissza, akkor miért ne kedvelném továbbra is? Volt, hogy egy barátnőm kedvéért megszakítottam egyikkel a kapcsolatot, de megbántam utána. Milyen az már, hogy a barátnőm vagy bárki más megmondja kivel tarthatom a kapcsolatot kivel nem? A vége az lett, hogy ez egy tüske maradt a barátnőmmel szemben, mert végülis miatta csináltam olyat, ami nekem visszataszító. Persze én döntöttem, de könnyebb másra fogni, emberi gyengeség.
Ezért írtam, hogy kettőtökkel foglalkozz, ne azzal, hogy kit lájkol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!