Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A túl sok munka miatt elveszít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A túl sok munka miatt elveszítettem a baránőmet, mit tegyek? Szeretem, el akarom venni, vele képzelem el az életem és a leendő gyerekeim

Figyelt kérdés
Sokat dolgoztam, vagyont akartam építeni. Meg is van mostanra már, de ez sok munkával jár. És emiatt a barátnőm ma szakított... De én vele akarok élni, vele akarom a pénzt élvezni. Nagyon rosszat érzek, azt akarom jöjjön vissza, költözzön vissza, béküljünk ki. Mit tegyek? Már azt fontolom, hogy egy jeggyűrűvel megyek hozzá kérni, hogy jöjjön vissza, de közben meg nagyon gáznak érzem az ötletet... Szerintetek?
2022. jún. 26. 00:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
Hát függ mennyire hanyagoltad el? Milyrn keveset voltatok együtt? Mindig egyensúlyban kell tenni az életét. Heti hat nap munka, azt is 10-14 órában. Az ilyet senki sem tolerálja. Lehet máshol találta meg a boldogságot.
2022. jún. 26. 06:24
 12/18 anonim ***** válasza:
28%

A barátnőd nem szeretett már téged. Akit ugyanis valóban szeretünk, azt nem azért szeretjük, hogy mit nyújt nekünk. Elfogadjuk olyannak, amilyen. Nem is próbáljuk megváltoztatni. Ha pedig valami olyat tesz vagy nem tesz, ami számunkra kellemetlen, bántó, akkor megbeszéljük vele. Egyszóval tévedsz: a barátnőd nem a munkád miatt szakított veled, hanem azért, mert nem szeretett. A munkádat csak azért hozta fel indoknak, mert könnyebb volt számára egy ilyen külső indokot felhozni, mint a valóságot bevallani, hogy kiszeretett belőled.

Úgyhogy azt tanácsolom: ne fuss a kikötőből távolodó hajó után. Semmi esélyed ilyen módon visszaszerezni a barátnődet, legfeljebb csak egy jó nagyot még koppansz. Fogadd el a döntését. Ha egyáltalán bármi esélyed maradt még, akkor az csak úgy lehet, ha ő keres majd meg.

2022. jún. 26. 06:56
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Te vagy az, akinek két munkahelye van és az egyik a szülei vállalkozása?
2022. jún. 26. 07:11
 14/18 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk is az exférjem munkamániás volt. És kb. ugyanannyit kerestünk, de nekem kellett ezért mindent megoldani két gyerekkel. És hiába kértem évekig, hogy váltson, nem éri meg, rámegy az egészsége is. Ő járt mindenféle képzésekre, de sosem fejezte be, mert nem ért rá a szent munka miatt. Én meg csináltam két diplomát, s még mindenféléket, amikor ott volt az ideje. Egyébként nagyon rá is ment az egészsége később. A 20 évünk alatt sosem hitte el, hogy nekem nem ezzel és így kellene bizonyítania, hogy pénzt ad, csak azt érezte, hogy nem értékelem meg folyton kritizálom, hogy nem ér haza, ezért nekem biztos semmi nem elég meg hogy nekem milyen jó dolgom van, mert én szerettem is a munkám, meg megoldottam, hogy kényelmes is legyen, hogy a gyerekeket is tudjam menedzselni, bezzeg neki minden munkatársa hülye és csak ő dolgozik mindenki helyett. Totál elbeszéltünk egymás mellett. Aztán a sok túlórában meg is csalt, s akkor kiraktam. Azóta is az én hibám, mert én voltam vele szeretetlen és ő szegény csak kényszerpályán volt. Egyébként sajnálom nagyon, mert tényleg szerettem, de én is folyton azt éreztem, nem vagyok neki elég, sőt másnak tart, mint aki vagyok. Egyedül azóta még könnyebb is, mint amikor mindig hiába számítottam rá esténként meg mindig rajtunk vezette le a stresszt. Bár persze nagy kudarc.
2022. jún. 26. 07:44
 15/18 anonim ***** válasza:
94%

"Mindig támogatott a munkában, de most azt mondta, csak élünk egymás mellett..."

Megkérdezhetem, hogy kb. hányszor és mióta próbált beszélni veled arról a volt barátnőd, hogy kevésnek érzi az együtt töltött időt, és hogy úgy éli meg, hogy a munkamániád a kapcsolatotok rovására megy, mert nem találsz egy egészséges egyensúlyt a munka és a magánélet között?

2022. jún. 26. 09:38
 16/18 anonim ***** válasza:
10%
Ha emiatt ott hagy, akkor ne fuss utána, keress olyat, aki értékel téged.
2022. jún. 26. 11:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Cseréljetek velük:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

Ott a csaj munkamániás

2022. jún. 26. 22:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Igaza van. Hagyd őt békén.
2022. jún. 27. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!