Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túl sok munka miatt elveszítettem a baránőmet, mit tegyek? Szeretem, el akarom venni, vele képzelem el az életem és a leendő gyerekeim
A barátnőd nem szeretett már téged. Akit ugyanis valóban szeretünk, azt nem azért szeretjük, hogy mit nyújt nekünk. Elfogadjuk olyannak, amilyen. Nem is próbáljuk megváltoztatni. Ha pedig valami olyat tesz vagy nem tesz, ami számunkra kellemetlen, bántó, akkor megbeszéljük vele. Egyszóval tévedsz: a barátnőd nem a munkád miatt szakított veled, hanem azért, mert nem szeretett. A munkádat csak azért hozta fel indoknak, mert könnyebb volt számára egy ilyen külső indokot felhozni, mint a valóságot bevallani, hogy kiszeretett belőled.
Úgyhogy azt tanácsolom: ne fuss a kikötőből távolodó hajó után. Semmi esélyed ilyen módon visszaszerezni a barátnődet, legfeljebb csak egy jó nagyot még koppansz. Fogadd el a döntését. Ha egyáltalán bármi esélyed maradt még, akkor az csak úgy lehet, ha ő keres majd meg.
"Mindig támogatott a munkában, de most azt mondta, csak élünk egymás mellett..."
Megkérdezhetem, hogy kb. hányszor és mióta próbált beszélni veled arról a volt barátnőd, hogy kevésnek érzi az együtt töltött időt, és hogy úgy éli meg, hogy a munkamániád a kapcsolatotok rovására megy, mert nem találsz egy egészséges egyensúlyt a munka és a magánélet között?
Cseréljetek velük:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Ott a csaj munkamániás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!