Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mire jó egy olyan legénybúcsú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó egy olyan legénybúcsú, ahol megcsalja a leendő férj a párját?

Figyelt kérdés
A legtöbb legénybúcsú az ivászat mellett abból áll, hogy a leendő férj mindenféle p*csával enyeleg. Ez miért számít normálisnak?
2022. jún. 2. 07:10
 1/8 anonim ***** válasza:
4%

Most nem mindegy hogy házasság előtt vagy után???

A mai világban ez teljesen normális...

2022. jún. 2. 07:10
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem számít normálisnak. Honnan veszed, hogy meg akarja csalni minden vőlegény a párját? Elmegy, iszik, szórakozik, nem kell megcsalni senkit.
2022. jún. 2. 07:15
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Igazából még nem volt alkalmam olyan legénybúcsúhoz, ahol tényleg ilyen történt volna, sokkal ritkább lehet, mint ahogy előadják egyesek.
2022. jún. 2. 07:27
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Én sem találkoztam még olyannal a baráti és ismerősi körömben, ahol iváson, szórakozáson kívül bármi történt volna. Maximum sztriptízbárba mentek, vagy volt egy táncoslány, de soha távolról sem lépett át semmilyen határt egyik srác sem ezekben a helyzetekben. Egyébként igazából többségében még csak nem is volt ilyen program.
2022. jún. 2. 07:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#1:

A magadfajta kis Casanováknál biztosan, de nem minden férfi ennyire suttyó.

2022. jún. 2. 07:51
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
Én az egész legénybúcsút/lánybúcsút úgy összességében nem értettem soha, eggyel több indok a lealjasult állatias viselkedésre, alkoholistáknak meg félrekefélőknek biztos király, nekem speciel undorító és értelmetlen, mondom ezt férfiként. Én ha házasságra kerülne a sor egész biztos nem tartanék ilyet és annak se örülnék ha a párom lánybúcsúzni menne.
2022. jún. 2. 21:08
 7/8 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek.

2022. jún. 2. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
85%

6:

A legénybúcsú normális esetben arról szól, hogy a vőlegénynek szerveznek egy összejövetelt a barátai és ha vannak, akkor a fiú testvérei. Nem feltétlenül jelent lealjasodást. Én élveztem anno az enyémet, pedig nem voltunk sokan, és jó volt, hogy egymast nem ismerő barátaim, akik aztán a lagzin is ott voltak, megismerték egymást.

2022. jún. 3. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!