Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Első randira nektek hogy tetszene az alábbi outfit? (Kép lent)
Nagyon sok. Ez szexruha, de nagyon jól áll, gondolom nehezen találsz előnyös ruhát, mert husisan izmos vagy, meztelenül(testhez simulóban)mutatsz a legjobban. Farmerban és ingben már tényleg husi lennél.
Szerintem engedd el ezt a ruhát, nekem is van "szexi" de csak mert rohadt jól áll, felnőtt ember ilyet utcára nem vesz fel. Esetleg extrémebb buliba, fesztiválra, de nem első randira.
Baromi túlzás. Hiába van alakod, nekem azt sugározza hogy könnyen adod magad. Egy bulira felvenném, de randin nem tudnálak komolyan venni
(A mellrésze ritka béna ennek a ruhának, borzasztóan gagyi)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Sok mindenki válaszában van igazság, azzal viszont kicsit sem értek egyet, hogy a ruha miatt “egy patronos” lány lennék. Csak komoly kapcsolataim voltak (több éves), ebből is csak 2, úgyhogy nálam kapcsolat nélkül kizárt a szex, vagy bármi más csókon kívül.😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!