Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak nekem nem tetszenek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nem tetszenek a vékony srácok?

Figyelt kérdés

A kérdést nem provokatív céllal írom.

Sajnos amióta az eszemet tudom,nem tetszenek a vékony pasik.Ha valakinek nincsenek széles vállai,izmos lábai,egyszerűen bármennyire jófej,nem tudok hozzájuk vonzódni.

Barátnők mindig megszólnak miatta,hogy fogadjam el,a mostani pasik ilyenek,az ő párjaik is kivétel nélkül 50-60 kilósak.

Egyszerűen mindig ilyen alkatúak próbálkoznak be,én pedig a férfiakat szeretem,nem a kisfiúkat.

Ez valóban akkora baj? 22/l

2022. ápr. 25. 17:28
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
miért lenne baj? mindenkinek joga van az ízléséhez.
2022. ápr. 25. 17:32
 2/32 anonim ***** válasza:
97%
Nem baj, több vékony pasi marad nekem 😏
2022. ápr. 25. 17:35
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel baj. Te jobbra, én balra. 🤷‍♂️
2022. ápr. 25. 17:52
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne baj? Ezt úgy hívják, ízlés! Mindenkinem más szerencsére.

Én ilyen vagyok mint amit leírtál, és nekem sem tetszenek a vékony nők. Sokkal jobban szeretem ha van egy kis poci, csípő, comb, stb..

nem tudnék együtt lenni, egy nagyon vékony, vagy szálkás/izmos nővel, mert egyszerűen nem izgatna úgy fel mint a telt idomok.

2022. ápr. 25. 17:53
 5/32 anonim ***** válasza:
19%

Nem baj én sem szeretem őket.

28f

2022. ápr. 25. 18:04
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már egyszer kiírtad, felfogtuk.
2022. ápr. 25. 18:39
 7/32 anonim ***** válasza:
0%
Egy lánynak sem tetszenek.
2022. ápr. 25. 19:00
 8/32 anonim ***** válasza:
😅😅😅😅😅
2022. ápr. 25. 19:04
 9/32 anonim ***** válasza:
74%

nem akarok provokatív lenni, de aki sovány az kisfiú, oké .. :D

vagy csak van jobb dolga, mint az edzőteremben buzulni

2022. ápr. 25. 19:07
 10/32 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

Szerintem is furi az a megfogalmazás, hogy aki vékony, az kisfiú. Értem, hogy az izom férfias, de ez lehet túlzás.

Egyébként nem csak vékony alkat létezik, tehát nem is kell elfogadni, hogy "ez van". Én is vékony vagyok, de nekem ez oké, ellenben a vékony/sovány lányok/alkat nekem se tetszik. Vannak nyilván izmosabb vagy szimpplán csak nem vékony fiúk.

Azzal jössz össze, akivel szeretnél, aki tetszik ( és persze ugyan ez fordítva ).

2022. ápr. 25. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!