Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nem tetszenek a vékony srácok?
A kérdést nem provokatív céllal írom.
Sajnos amióta az eszemet tudom,nem tetszenek a vékony pasik.Ha valakinek nincsenek széles vállai,izmos lábai,egyszerűen bármennyire jófej,nem tudok hozzájuk vonzódni.
Barátnők mindig megszólnak miatta,hogy fogadjam el,a mostani pasik ilyenek,az ő párjaik is kivétel nélkül 50-60 kilósak.
Egyszerűen mindig ilyen alkatúak próbálkoznak be,én pedig a férfiakat szeretem,nem a kisfiúkat.
Ez valóban akkora baj? 22/l
27
90 kilós nem akarnék lenni, 180 centihez vagyok 73 kg és még így is lett egy kis hasam. Nem vagyok dagadt, de látszik, hogy kidudorodik, sokan megjegyezték már. Tavaly ilyenkor 64 kg voltam, na akkor voltam igazán ropi vékony. Most nincsen rossz kiállásom, nem vagyok izompacsirta, de ilyen nőiesen vékony sem, hanem a kettő között.
Akkor oxi.
A pocak az sajnos férfi "betegség"
Túl sokat tenni azzal nem lehet. Fogyókúrával is nehezen tüntethető el.
Sajnos az a nők rémálma. Csak az a pocakos férfi kel el, akinek marha nagy szerencséje van. Kb 100 ból 1-nek.
Vigyázz akkor, hogy ennél rosszabb ne legyen a helyzet, mert nagy pocakkal már valóban tényleg halálra leszel itélve a nőknél.
Ők olyanok ám. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!