Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Srácok! Első randira nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Első randira nektek hogy tetszene az alábbi outfit? (Kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Jöhetnek a vélemények, lányoktól is akár.:)

2022. jún. 12. 19:12
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
15%
A ruha jó, csak te vagy kissé debella hozzá.
2022. jún. 12. 19:32
 12/45 Noren1989 ***** válasza:
26%

Elég erős ez a ruci.

Noshát, én azt hinném, hogy bulba megyünk,

és, hogy nagyon meg akarsz dugni.

2022. jún. 12. 19:35
 13/45 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó te mikbe vagy?

Lányként mondom, hogy bomba alakja van te mit néztél???

2022. jún. 12. 19:36
 14/45 anonim ***** válasza:
85%
Sok lenne.
2022. jún. 12. 19:37
 15/45 anonim ***** válasza:
6%
Basszus! Tutira elcsábulnék! f.
2022. jún. 12. 19:40
 16/45 Noren1989 ***** válasza:
67%
#13, én jellemzően ingben :DD
2022. jún. 12. 19:45
 17/45 anonim ***** válasza:
38%
Pasik... Latszik felallt a farkatok
2022. jún. 12. 19:53
 18/45 anonim ***** válasza:
97%

Első randira mondjuk csak akkor mennék ilyenben, ha nem zavarna ha ennyiben marad a dolog. Amúgy nagyon dögös és szexi, én is valószínűleg nagyon magabiztosnak érezném magam benne, de kicsit merész, mármint erősen azt az üzenetet közvetíti, hogy szexuálisan nyitott vagy kb mindenre IS. Ami ha ez a célod, nem gond, meg ha így is van, szintén nem gond, ugyanakkor ha tartós kapcsolatra vágysz az illetővel, akkor én ennél egy minimálisan visszafogottabban öltöznék, és így mondjuk egy későbbi randira öltöznék fel, amikor kifejezetten valami bulizós/bárban iszogatós programunk van (bár ha most is eleve ilyen a program, akkor lehet odaillő, egy moziba vagy romantikus vacsorához mondjuk talán kicsit túlzás).

De ez én vagyok, nyilván ha ez a ruha közvetíti megfelelően a személyiséged, akkor ne fogd vissza magad csak az én véleményem miatt :D Hajrá, sok sikert a randin, érezzétek jól magatokat! :)

2022. jún. 12. 19:57
 19/45 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem te is nagyon jól tudod, hogy első randira ez baromira túlzás, de ki kellett tenni a képet, hogy mindenkinek csorogjon a nyála és bezsebelj néhány elismerő szót, de gyorsan odabiggyeszted, hogy nem kérsz privát üzenetet. Ez kb. úgy jön ki, mintha feltennél egy hirdetőoldalra egy hirdetést, de odaírnád, hogy nem eladó, ne írjanak.
2022. jún. 12. 20:00
 20/45 anonim ***** válasza:
79%
uhhhhhhhhhhhhhhhhhh ez elég kemény, nekem nagyon nem ez a stílus tetszik
2022. jún. 12. 20:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!