Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok nektek milyen ajkak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek milyen ajkak tetszenek a legjobban?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha egy lánynak ki van rúzsozva a szája valamilyen színnel, vagy szájfény vagy ha egyáltalán nincs eajta semmi? Ez nektek izgató? Képet is küldhettek
2022. jan. 3. 17:07
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
rajta*
2022. jan. 3. 17:07
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Nekem a szemeremajkak :)
2022. jan. 3. 17:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Azokat a formás, telt ajkakat amik egy szép arcú lányhoz tartoznak :) A rúzs, szájfény meg relatív, van akinek jól áll, van akinek meg nem. Az arc tónushoz, stílushoz, frizurához, arcformához választunk rúzst és nem önmagában (s biz' az öltözék, az alkalom is befolyásolja).
2022. jan. 3. 17:09
 4/14 anonim ***** válasza:
18%
Nekem azok az ajkak tetszenek amelyek O betűt formálnak és a farkam van az o betűben.
2022. jan. 3. 17:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy csajszi kirúzsozza a száját, akkor nekem az számít legcsinibbnek, ha a rúzs minél sötétebb. Pl: Sötétkék, fekete.

Hozzáteszem, hogy egy laza szemfesték smink kombóval elég dekoratívvá tudnak változni... :3

Viszont, valamiért nekem az élénkpiros, rózsaszín, illetve az élénk világos rúzsok olyan ijesztőek. D:

De ahogy előttem is írták, nem minden csajnak/nőnek áll jól a rúzs, mert vannak olyanok, akiknek csak elrontaná az előnyös mimikai adottságait... :,D

2022. jan. 3. 17:21
 6/14 Noren1989 ***** válasza:
48%
A salàtàs kisajkak...
2022. jan. 3. 17:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A rúzs bejön szexi mindenkinek amennyire megy a stílusàhoz.
2022. jan. 3. 17:27
 8/14 anonim ***** válasza:
88%

Hát figyelj, a technikai részletekbe inkább ne menjünk bele, mert azt se tudom, mi a különbség a szájfény meg a rúzs között. :D

Összességében viszont azon a véleményen vagyok, hogy hétköznapokon elég a natúr, természetes hatású smink. Különlegesebb alkalmakkor viszont lehet nyugodtan egy kicsit erősebb, hangsúlyosabb sminket feltenni. Ami az ajkak esetében nálam a klasszikus, vörös rúzst jelenti. :)

2022. jan. 3. 17:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kicsit teltebb,formás,de nem túlsagosan nagy ajkak tetszenek a legjobban. Úgy a legjobb ha nincs rajta semmi,és igen ha tetszik a lány akkor nagyon izgató tud lenni:)
2022. jan. 3. 17:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell rúzs, csak akkor, ha ő ettől érzi jobban magát. Nem kifejezetten tetszik nekem
2022. jan. 3. 18:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!