Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Közel egy évvel szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel egy évvel szakítás után kegyetlenség lenne felkeresni az exet bocsánatot kérni? (Nem megcsalás)

Figyelt kérdés

Nem az újrakezdés vagy új esély miatt, hanem mert rájöttem, hogy mennyi minden hibát elkövettem, amíg együtt voltunk, és szeretném, ha tudná, hogy ezeket már belátom, és vállalom a saját részemet abban, ahogy a kapcsolatunk tönkrement. Úgy érzem, egy bocsánatkéréssel tartozom neki.

Ti mit tennétek? Az ex helyében mit szólnátok egy hasonló üzenethez?

2022. jún. 11. 23:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%

Neki jobb lesz ettől? NEM!

Neked jobb lesz ettől? NEM!

Tehát nem, nem kell bocsánatot kérni tőle.

Az egyetlen, akitől bocsánatot kell kérned, az saját magad vagy. Tanulj a múlt hibáiból, és lépj vegre tovább...

2022. jún. 12. 09:58
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

Ez egy kényes kérdés. Nyilván ha neked 1 év után eszedbe jut bocsánatot kérni tőle, akkor még benned van és érzel iránta valamit. Ez a te döntésed. Nyilván van olyan, hogy az emberek "mehetnek" egymásra, és sokan mondják hogy felmelegítve csak a káposzta jó. Viszont ha magadba nézel, és elgondolkozol ezen az egészen mármint azon hogy köztetek mi volt...stb és ha még akkor is azt gondolod hogy igen szeretném felvenni vele a kapcsolatot. Akkor keresd meg, beszéljetek. Ne foglalkozz senki retkes véleményével. Ez a TE döntésed.

F

2022. jún. 12. 11:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Vszeg meg sem nyitnám az üzenetet, mert egy év után halálosan nem érdekelne, hogy mit akarsz tőlem, ha pedig megjelennél az ajtóm előtt, elhajtanálak.

De ez én vagyok, lezártam a kapcsolatot, és ne egy év elteltével vergődjön bocsánatkéréssel, ha szakításkor ennyit sem volt képes mondani.

2022. jún. 14. 06:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel hogy szerintem ez nem a másikról, hanem rólad és a te lelkiismereted megnyugtatásáról szól.
2022. jún. 14. 19:47
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindegyikre ment a zöld!

Végül úgy döntöttem nem írok, esetleg ha úgy adódik az élet és még valahogy valamikor beszélünk, akkor elmondom neki, magamtól nem.

Leginkább azért, mert ez ahogy páran írták, inkább az én lelkiismeretemnek lenne ez fontos, neki valószínűleg már hótmindegy. Sőt talán könnyebb számára is lezárni egy kapcsolatot, ha az exére inkább a hibáival emlékszik, mint azzal, hogy korrekt volt, és már másképp csinálná. Illetve nem szeretnék én tőle semmit jelenleg, és ha esetleg az üzenetem után ő még nyitna felém (pár hónapja még ezt felvetette, onnantól nem beszélünk semmit), akkor nem szeretném összetörni azzal, hogy az őszinteségi rohamom után még elutasítom. Hadd élje az életét, nem kell neki a velem járó dráma.

Egyébként anno amikor szakítottunk is nagyjából letisztáztuk a dolgokat, de ennyire még nem kristályosodott ki bennem a kép, mint most.

2022. jún. 15. 21:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, azt vártam, hogy leírd, megírtad neki.

Én nagyon örülnék egy ilyen üzenetnek, ha egy pasi bevallja, hogy rájött, hogy fsz volt. De akkor ez csak álom marad, látszik....

2022. jún. 16. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!