Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mi értelme volt?
1 hónapja vagyunk külön az exemmel, azóta egyetlen szót sem váltottunk. Nagyon csúnyán megbántott és megalázott. Nem ez volt az első szakításunk, de amint látszik, nem sikerült orvosolni a problémákat.
Ő szakított velem többször is. Az előző különlét alkalmával is elkezdte visszavonni a reakcióit a képeimről!!! Nagyon nevetséges húzás volt, elvileg azért tette, hogy vegyem észre, de 2 napon belül itt is volt.
Pénteken ismét megtette ezt! Már én érzem magam kellemetlenül! Ő kérte, hogy tartsam tiszteletben a döntését (előző alkalmakkor is megtettem, rá sem nézek), de ő nem így tesz.
Mi értelme van ennek? Ennyire gyerekes még?
Az anyukája azt írta nekem, hogy szerinte még dolgunk van. Szerintem már nincs, de ez kicsit beteges.
Az hogy jelolget aztan visszavonja annak nem mindegy mi ertelme?
Lehet fűzott egy csajt es nem akarta hogy lassa hogy az exe képeit likolgatja. Vagy akaŕmi.aztan a csaj ejtette es hozzas jon olyankor kaparni a kuszobot
Ezen kár fennakadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!