Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha mindenáron ki akar békülni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindenáron ki akar békülni, de szabadnapjainkon el van nélkülem?

Figyelt kérdés

Veszekedtünk.

Sír könyörög esténként, megy a dráma.(videóhivasoknál)

Én tartom magam hogy nem talalkozom vele stb.

Egyszer " elcsípett" egy ölelésre hogy legalább ennyit kaphasson belőlem es tiszteletben tartja, hogy nem vagyok vele, azaz nem kötelezett arra, hogy együtt töltsük a napot stb.(ő nagyon nem ez, általában uralkodik szabályoz dirigál, féltékeny, kötelez arra hogy vele legyek. a "szakítás" a fura csak most. Mintha nem önmagát adná. Mintha manipulatív módon enyhítene a "pórázon", de ezt nem tudom biztosra)

Vagy elengedett volna, lemondott már rólam?

2022. jún. 8. 10:27
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

A válaszaidból azt szűröm le, hoyg mindenre találsz ellenválaszt, hogy ez miért jó, ha ő ilyen.

Szakíts vele és ne habozz.

Ffi.

2022. jún. 8. 17:13
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez az első kérdésed, már tettél fel itt kérdést erről, a válaszaidból rá lehetett jönni. Legutóbb az volt a kifogás, hogy családi találkozó lesz és oda elmész, hogy ne fogjanak gyanút a rokonok, hogy szakítottatok.

Ja és hogy te akarod kontrollálni. Aha ... mert ez így megy!? Kereshetsz bármilyen kifogásokat, valójában te nem akarod ezt az embert végleg kiiktatni az életedből, mert még mindig ragaszkodsz hozzá, tehát a manipulációja célt ért.

Mielőtt megkérdezed, én is voltam bántalmazott, nagyon durván, kiakadnál, ha leírnám, hogy miket megtett velem, főleg szakítás után. Gyakorlatilag tönkretett lelkileg. De egyet megtanultam! Ha elhatározod, hogy vége, akkor ahhoz foggal-körömmel ragaszkodnod kell és határozottnak kell lenned, mert a legapróbb elgyengülést látva azonnal manipulálni kezd és semmire nem mentél az addig elért eredménnyel.

Úgy írsz róla, mintha Putyintól kéne megszabadulnod, elhiszem, hogy félsz tőle és a következményektől, de ha játszmáztok, azzal semmire nem mész, ennyi erővel vissza is mehetnél hozzá.

2022. jún. 8. 21:41
 33/33 anonim ***** válasza:

Hogy kiokosodtál. 2 napja még az volt a bajod, hogy szexkapcsolatot akarsz vele fenntartani, most meg már tudod, hogy ők nem tartanak fent szexkapcsolatot és a válaszoló a hülye, aki ezt írta.😂

Téged amúgy, hogy tud bárki elviselni? Jó, a bántalmazó exeidnél érthető, mert nekik kell egy rongy, arra pont jó vagy. De család, barátok, kollégák? Szóba áll veled valaki? Vagy csak a gyik népe ilyen türelmes?

2022. jún. 8. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!