Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan feküdhetnék le a "barátommal", ha szakítok és nem akar szexkapcsolatot, csak járni?
Kapcsolattal meg nem tudom átverni, mert pl nem akarok vele élni, aludni, menni sehova.
Szóval a feladványra van megoldás vagy senkinek semmi ötlete?
Hiányzik az érintése, ölelése, a szex Vele. Nem más pasival. A szex köztünk többről szolt mindig is.
Egymásrol, együtt lenni, egymásnak adni magunkat, élvezni, ezzel parhuzamban a szexuális izgalmat megélni.
Más pasival, aki mégcsak nem is érez irántam, nekem nem kell szex.
Ez a problem.
Betegesen féltékeny. Az állapota romlik, egyre sűrűbbek, gyakoribbak, fokozódóbbak a kitörései. Önvédelem. Nem lehet vele járni. Ha akarok ha nem akarok, nem lehet.
De megy a szeretlek imádlak akarlak hiányzol meghalok nélküled higyjél nekem adj még egy esélyt, eljegyezlek, bocsáss meg, nem lesz több ilyen, bízz bennem; én is szeretlek akarlak imádlak hiányzol nincs értelme nélküled, DE NEM LEHET.
de akarom őt, ő is engem.
És ugy jo lenne ezt megélni megkapni őt, de járni már azt azért nem.
Felejtsd el, a te ötleted pont olyan beteges, mint az ő féltékenysége!
Ha meg akarsz tőle szabadulni, akkor ezt az ötletet skippeld. Ha majd jön más, akkor ha szereted azzal is baromi jókat fogtok szexelni, csak éppen nem lesz hülye, és élhető lesz vele a kapcsolatod.
9 szinte egy pasi nincs aki csak szerelemből szexelne. Akit elengedek éppen, az meg ilyen ember. És nekem ez a fajta szex kellene. A szerelmes szívből jövő.
Azaz ha nem kap(hat)om ezt meg tőle hosszu hosszu évek várnak rám hogy valaha is majdan egyszer megkapjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!