Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan feküdhetnék le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan feküdhetnék le a "barátommal", ha szakítok és nem akar szexkapcsolatot, csak járni?

Figyelt kérdés

Kapcsolattal meg nem tudom átverni, mert pl nem akarok vele élni, aludni, menni sehova.

Szóval a feladványra van megoldás vagy senkinek semmi ötlete?

2022. jún. 5. 15:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ami meg lehet csak ideig oráig tart egy love bombingban aztán dobnak.

Hatalmasat kockáztatok igy.

2022. jún. 5. 16:04
 12/14 anonim ***** válasza:
24%

Cicuka, ez a pasi sose szexelt veled szerelemből, mivel nem is volt beléd szerelmes. Csak olyan ostoba vagy, hogy te ezt nem fogod fel. Egy BÁNTALMAZÓ. Emlékszel?

Kérdésed értelmetlen, mert a rendes napi szakításotok után ugyanúgy megy a "kapcsolat" tovább, mint eddig. És boldogan éltek... amíg újra ki nem dob a kocsiból a pusztán, vagy el nem vágja a torkod🤷🏼‍♀️

További boldog dugást!👏

2022. jún. 5. 19:54
 13/14 A kérdező kommentje:

Te meg aztán nagyon tudod ki szerelmes ki nem👏🤣

De ezek a hányinger megszólítások is téged minősítenek.

2022. jún. 5. 20:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Ugyanebbe voltam 3 evig 🤣

Nekem az a szerencsem hogy vita kozben olyanokat vagott a fejemhez hogy megundorodtam tole

Meg amugy is sotet, nem lehet vele normalisan beszelgetni mert 10 eves szinten van agyilag

Szoval most varom a csodat 😂😂

2022. jún. 6. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!