Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan feküdhetnék le a "barátommal", ha szakítok és nem akar szexkapcsolatot, csak járni?
Kapcsolattal meg nem tudom átverni, mert pl nem akarok vele élni, aludni, menni sehova.
Szóval a feladványra van megoldás vagy senkinek semmi ötlete?
Ami meg lehet csak ideig oráig tart egy love bombingban aztán dobnak.
Hatalmasat kockáztatok igy.
Cicuka, ez a pasi sose szexelt veled szerelemből, mivel nem is volt beléd szerelmes. Csak olyan ostoba vagy, hogy te ezt nem fogod fel. Egy BÁNTALMAZÓ. Emlékszel?
Kérdésed értelmetlen, mert a rendes napi szakításotok után ugyanúgy megy a "kapcsolat" tovább, mint eddig. És boldogan éltek... amíg újra ki nem dob a kocsiból a pusztán, vagy el nem vágja a torkod🤷🏼♀️
További boldog dugást!👏
Te meg aztán nagyon tudod ki szerelmes ki nem👏🤣
De ezek a hányinger megszólítások is téged minősítenek.
Ugyanebbe voltam 3 evig 🤣
Nekem az a szerencsem hogy vita kozben olyanokat vagott a fejemhez hogy megundorodtam tole
Meg amugy is sotet, nem lehet vele normalisan beszelgetni mert 10 eves szinten van agyilag
Szoval most varom a csodat 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!