Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha mindenáron ki akar békülni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindenáron ki akar békülni, de szabadnapjainkon el van nélkülem?

Figyelt kérdés

Veszekedtünk.

Sír könyörög esténként, megy a dráma.(videóhivasoknál)

Én tartom magam hogy nem talalkozom vele stb.

Egyszer " elcsípett" egy ölelésre hogy legalább ennyit kaphasson belőlem es tiszteletben tartja, hogy nem vagyok vele, azaz nem kötelezett arra, hogy együtt töltsük a napot stb.(ő nagyon nem ez, általában uralkodik szabályoz dirigál, féltékeny, kötelez arra hogy vele legyek. a "szakítás" a fura csak most. Mintha nem önmagát adná. Mintha manipulatív módon enyhítene a "pórázon", de ezt nem tudom biztosra)

Vagy elengedett volna, lemondott már rólam?

2022. jún. 8. 10:27
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Te mit szeretnél?
2022. jún. 8. 10:31
 2/33 A kérdező kommentje:

Ő kontrollmániás uralkodó. Agresszív.veszélyes.

A helyzet hogy a (sokadik)veszekedés miatt ugy döntöttem szakítanom kell, amit természetesen nem lehet vele egy az egyben közölni, a várható reakciói miatt.

És tartok attól hogy megjátsza magát hogy kimondjam es oka lehessen tenni ellenem.

De talán van remény arra is hogy el tud engedni, lemondott rólam. De nem merek belemenni ebbe ha ez csapda.

2022. jún. 8. 10:36
 3/33 A kérdező kommentje:

Nem egyszer ki akarja velem mondatni hogy vége akkor?

Ha kimondom, meg visszakérdez, hogy biztosan ezt mondom, biztosan ezt akarom? Es itt szoktam megijedni, és kezdem azt hogy talán igy talán ugy..

2022. jún. 8. 10:39
 4/33 A kérdező kommentje:

Es azt írják róluk, szakításnál amiért elvesztik a másik feletti kontrollt, az lesz náluk a felhívás az agresszióra.

És ő most ugye nekem úgy tesz mintha nem tartana kontroll alatt. VAGY nem csak igy tesz, hanem elengedett és nem is tart kontroll alatt. Ezt nem tudom eldönteni. Hogy manipulál e vagy belenyugodott e esetleg

2022. jún. 8. 10:44
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem fáradtál még bele ebbe a folyamatos játszmába? Ez minden, csak nem kapcsolat. Kinek hiányzik ez? Mindketten tönkrementek (illetve ő már valószínűleg totál tönkrement agyilag, mert normális ember így nem viselkedik). Ehelyett engedjétek el egymást szépen és mindenki keresse meg a saját boldogságát!

Régi, elcsépelt, de igaz: Amit erőltetni kell, azt kár erőltetni!

2022. jún. 8. 10:48
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
#2: valószínűleg mindkettő viselkedése őszinte. Az ilyen emberek sokszor nem is tudják, hogy mit csinálnak. A lényeg az, hogy te felismerted milyen ember és nem akarod, hogy tönkre tegye az életed.
2022. jún. 8. 10:53
 7/33 A kérdező kommentje:
5 nem zavar hogy szakítás a téma? Kb nem írtál semmit azzal hogy engedjük el egymást. Ez maga a téma is.
2022. jún. 8. 10:55
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

#7 Még mindig nem értem. Ha szakítasz valakivel, mi a szarért kell magad kínoznod azzal, hogy engedsz a hisztijének? Felőlem aztán csinálhatod, de magadat nyírod ki idegileg és veszed el a saját idődet.

Hiába szakítottál vele, ha továbbra is kontaktoltok. Fizikálisan nem vagytok együtt, de mentálisan továbbra is lehúz.

2022. jún. 8. 10:58
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Kb szexkapcsolat lehet belőle, lehet cél is. Más nem
2022. jún. 8. 11:01
 10/33 A kérdező kommentje:

"Agresszív bántalmazók esetén a szakítás a legveszélyesebb szakasz, amikor a legtöbb gyilkosság is történik."

Kompetens válaszokat várnék, hogy a fentiek szerint esetleg elengedett, és higgadtan tudja a szakítás fogadni, vagy a "hosszabbított póráz" az csapda, mintha elengedett volna? (Mellesleg folyamatosan kontroll alatt tart még hogy mikor hol vagyok mit csinálok)

2022. jún. 8. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!