Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha mindenáron ki akar békülni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindenáron ki akar békülni, de szabadnapjainkon el van nélkülem?

Figyelt kérdés

Veszekedtünk.

Sír könyörög esténként, megy a dráma.(videóhivasoknál)

Én tartom magam hogy nem talalkozom vele stb.

Egyszer " elcsípett" egy ölelésre hogy legalább ennyit kaphasson belőlem es tiszteletben tartja, hogy nem vagyok vele, azaz nem kötelezett arra, hogy együtt töltsük a napot stb.(ő nagyon nem ez, általában uralkodik szabályoz dirigál, féltékeny, kötelez arra hogy vele legyek. a "szakítás" a fura csak most. Mintha nem önmagát adná. Mintha manipulatív módon enyhítene a "pórázon", de ezt nem tudom biztosra)

Vagy elengedett volna, lemondott már rólam?

2022. jún. 8. 10:27
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Ja meg minden kinyírt nő is annyira imádta a drámát biztos.
2022. jún. 8. 11:53
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor az exemmel szakitottam tiltottam jött a munkahelyemre is zaklatni."

Te mindig ilyenekkel jösz össze? Minden bántás nélkül akkor veled is nagyon nagy a baj. Leírom pár pontban hogy kell egy ilyen barommal KÖVETKEZETESEN szakítani:

Tiltás, törlés

Ha zaklat, feljelenteni

Távolságtartást kérni

Családtagoktól segítseget kérni

Erősebb barátoktól segítséget kérni

Nanetól segítseget kérni

Végül pszihológushoz járni, hogy legközelebb ne ilyen vadbarommal jöjj össze.

A legtöbb idővel lekopik, kikopik. Max 2 évet kell kibírni. De semmiképp nem játszmázni, mint ahogy te teszed.

Van egy pici % amelyik sajnos tényleg messzire megy, de ha te következetes maradsz, talán ő is megúnja.

2022. jún. 8. 12:02
 23/33 A kérdező kommentje:

Nem jelentheto nem adnak tvolsagtartásit. Faraszt már ezeket irnom. Nem.szolgaltatnak jogalapot hozzá@ nem hülyék!!

Az exem meg normális. Ugy kezdtem még normális embereknél is ez van ha szerelmes, harcol érted, es letiltod akkor megkeres! A letiltás az nem szakitás. Azzal egy szerelmes ember még nem kezd el hüppögni meg elengedni. Ez egy online kommunikácio csak🤦‍♀️

Erosebb barátai neki vannak. Alvilágiak is de ügyvédek rendőrök városvezetők meg minden is.

Nane val kapcsolatban vagyok.

Eddig csak annyit tudtak javasolni hogy elköltöztetnek. Ezt akarnám kivedeni mert ha azt mondják az 300 kmre lesz akkor 300 km. Nincs beleszolásom de nekem itt van életem.

A pszichologus meg csak engem fogad, a páromat nem.

Marhára nem a kislelkem érdekel amugy sem. Nem vagyok traumatizalva sem. Nincsenek rémálmaim meg ilyenek.

2022. jún. 8. 12:09
 24/33 A kérdező kommentje:
Ja akik online élnek azoknak a letiltás tenyleg = szakitas 🤣
2022. jún. 8. 12:14
 25/33 A kérdező kommentje:
Csak mi a valo világban élünk nem a neten.
2022. jún. 8. 12:14
 26/33 A kérdező kommentje:

A fentire megvan időközben a válasz.

Azt akarja elérni, hogy szabad akarombol találkozzam, arra befolyásoljon félelem nélkül mert tudja hogy rendőrt is hívok ha nem akarok találkozni.

Azaz manipulál csak :(

2022. jún. 8. 12:16
 27/33 A kérdező kommentje:
Es jött hozzám most. Félek.
2022. jún. 8. 12:20
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
De minek engeded be, az isten áldjon meg...? Még az állítólagos szakítás után is húzod ezt a drámázást mint a rétestésztát. Tiltsd le, ne engedd be. Ha hőbörög az ajtóban, rendőrt hívsz. Szerintem is élvezed, mert addig is veled foglalkozik, az se baj ha egy állat, de veled.
2022. jún. 8. 12:29
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

"Agressziv bantalmazóról van szo."

Veled szemben milyen agresszív megnyilvánulásai voltak valaha?

2022. jún. 8. 12:30
 30/33 anonim ***** válasza:
36%
Talán most végre agyonver, mert ennyi ésszel te aztán tényleg tök feleslegesen vagy életben.
2022. jún. 8. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!