Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gondolkodási időt kaptam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondolkodási időt kaptam szakítani.és vehetem ultimátumnak már meg a családi összejövetelt?

Figyelt kérdés

Egyelőre azon az állásponton vagyok hogy nem akarok kibékülni.

Elindítottam az elhidegülési szakasz fázisait is(amikor módszeresen építek le valakit önvédelem miatt. Azaz nem sokkolom le)azaz még beszélünk, szeretjük egymást, de kezdjen ahhoz szokni, hogy már nem alszom vele, nem találkozunj személyesen, nekem szembe kell néznem a magánnyal és kongó ürességgel, nem akarok sokkhatást egyikünkben sem, pláne hogy a barátom eléggé hirtelen indulatú is, jobb ha szépen elkopik az egész.

Ez alatt az idő alatt néha meggyengülök, elgondolkodom azon helyrehozható lenne e, a szerelem legyőz e vajon mindent, lehet nem is menne nélküle az életem, (a barátom előtt kb már depresszios voltam a magánytól ezzel újra szembe kell majd néznem), segítene e párterapeuta(akik gyakorta elfogultak sajnos, igy nem bízom bennük, ha a nő az a páromat fogja pártolni, ha férfi akkor majd az is a páromat fogja pártolni(a nők ugye kapásbol behódolnak a páromnak simán megvezeti őket, a férfiak pedig összetartók)),vagy ugy néha megfordul bennem az is hogy hajrá folytassuk, ennél rosszabb talán már ugy sem lehet.

Cikáznak a fejemben a gondolatok, minden zavaros, és nagyon nehéz elengedni egy hű korrekt szerelmes férfit, aki tetszik vonz, aki 1 a százbol, de sanszos racionálisan nézve le kell zárnom, szedjem magam össze szorítsam a fogam össze és nagylevegő.

Az elhidegülési folyamat sikeres. Úgy érzem már hogy jól venné a szakítást, nem drámázna, nem kellene tőle tartanom, a hiányomhoz már hozzá van szokatva, a bizonytalanság benne már mardosóbb a biztos rossznál is. Szépen harag gyűlölködés bosszuvágy nélkül lehet már van esélyem lezárni. Azaz nem kell annak következményeitől már tartanom. (HA nem álca az, hogy nyugodt és higgadt, hanem valóban az. Ez még azért ellenőrzést igényel, es nem akarok meghalni szakítás után)

És akkor ezen zavarodottság tetejébe párom közli hogy családi összejovetel, készüljek.

(Amin ha nem jelenek meg egyértelmű akkor mindenkinek hogy offos az egész, vagy legalábbis az lejön hogy gondjaink vannak nem kicsik.)párom mindenképpen szeretne velem megjelenni, egyúttal pontot is tenni arra hogy kibékültünk. Anyuja apuja ugy jobban bele is lát, ők is erre az infora várnak valahol hogy akkor egyutt vagyunk vagy nem?

Tehát most hirtelenjében le kellene mindent magamban tisztáznom hogy igen vagy nem?

Úgy, hogy azt sem tudom még valójában merre vagyok arccal? Fel sem építettem még semmit az egyedüllétre magányra hogy ne pusztuljak majd bele. Nem vagyok kész..

#ultimátum #félkész állapot
2022. jún. 5. 20:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Igazság szerint gyenge vagy és keresed a kifogásokat. Túlságosan nem is vagy biztos magadban, hiszen rossz emberként tűnteted fel, de mégis gondolkodsz, hogy maradnál vele. Akkor most melyik? Félsz, hogy egyedül maradsz? Ennyire? Ne haragudj, de ez vicc kategória, hogy tudatosan leépíted magadról szépen apránként, mert vele nem lehet fájó tényeket közölni. Orvosi eset, de sajnos írásod alapján te sem vagy 100-as.
2022. jún. 5. 22:09
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

A kérdezőt ekézők nem olvasnak híreket? Hogy mennyire nem egyszerű egy agresszív bunkótól megszabadulni, mert ezek nem veszik könnyen a szakítást? Nem hallottatok még olyat, hogy amikor végre ki lett dobva a bántalmazó, az továbbra sem hagyta békén a volt párját, a feljelentéseknél kb. megvonták a vállukat a rendőrök, a távoltartási végzés lóf...t sem ért, és nem egy áldozat módszeresen ki lett végezve?

Ha nincs túltolva a sztori, hogy minél rosszabb színben tüntesse fel a párját, akkor igenis van félnivalója, és úgy jár legjobban, ha eléri, hogy a pasi ráunjon és magától hagyja békén.

2022. jún. 5. 22:26
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha neked így könnyebb, akkor lassan építsd le!

Nem kell kifogásokat keresni, sem okokat a békülésre.

A családi összejövetelt meg csak simán hagyd ki.

Egyébként igen, túlagyalod.

2022. jún. 5. 22:39
 14/20 anonim ***** válasza:

Jó, de mi akkor a megoldás? Ha elmegy vele a bulira, úgy veszi a pasi, hogy kibékültek. Ez után egy szakítás sokkolni fogja. Ha nem megy, akkor meg elkapja a dühroham, és esetleg kinyírja.

Erre az az egyetlen megoldás, hogy a kérdező előbb tegye rendbe magát, utána ismerkedjen. Vele van gáz, ha ilyen pasikat szed fel zsinórban.

Amúgy azt tenném, hogy elvinném a legfontosabb cuccaim. Műszaki cikket pl úgy, hogy meg kell javítani, és anyud ismer valakit, ezért viszed át hozzá. Iratokat egy táskában teljesen feltűnés nélkül át tudod csempészni. Aztán egyszerűen közlöd vele, hogy vége, te is maradsz a szüleidnél, ne is várja, visszamész vele. Megmondod, hogy félsz és ez is oka a szakításnak.

2022. jún. 6. 01:04
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha ennyire félsz, és még nem vagy kész bejelenteni, nem lehet azt mondani, hogy beteg vagy?

A családod nem tud segíteni, nem tudsz visszaköltözni hozzájuk? Hány éves vagy?

2022. jún. 6. 09:49
 16/20 anonim ***** válasza:
88%

Képzeld el, hogy én vagyok az egyik válaszoló és azért mertem leírni a véleményemet, mert átmentem mindezen. Egy olyan agresszív embertől menekültem, aki többször megvert, fojtogatott, azzal fenyegetett, hogy megöl. Példaként említeném, hogy egyszer egy vállfát tört ketté a hátamon, máskor a vasalóval ütött. Mindenemet hátrahagyva menekültem tőle úgy, hogy minden értékemet nála hagytam, ami nem pár száz ezer forint volt, hanem több. Csak az számított, hogy megszabaduljak tőle. Az elköltözésem után másfél évig zaklatott, a lakásomba is betört, rám pedig különböző helyszíneken és időpontokban támadt, teljesen kiszámíthatatlanul. Követett, megfélemlített, zsarolt, hogy ha nem békülök ki vele, öngyilkos lesz. Olyan szinten tett tönkre lelkileg, hogy éjszakánként a tőle való félelmemben álmomban bepisiltem. Volt, hogy egész éjjel nyomta a kaputelefon csengőjét. Egy idő után már nem az vezérelte, hogy visszaszerezzen, hanem hogy minél többet ártson, mondván, hogy ha "enyém nem vagy, másé sem leszel!".

Ilyen esetekben nem nagyon lehet másokra számítani, csak magadra számíthatsz, a rendőrség sem csinál semmit, míg nem folyik vér, ezért nagyon fontos, hogy az áldozat felismerje, rajta áll minden.

Amiben a kérdező most áltatja magát, hogy majd ő fog koordinálni egy ilyen állatot, az óriási téveszme. Gondolkodjunk már, egy kiszámíthatatlan embert hogyan lehet irányítani? Illetve, miből gondolja, hogy ha eddig nem lehettek saját gondolatai/cselekedetei, akkor ezután majd irányíthat?

Akármilyen durván hangzik, egy megoldás van, azonnal menekülni és soha vissza nem nézni; minden kontaktot megszakítani, ha pedig van rá lehetőség, olyan helyre költözni, ahol nem találhat meg.

2022. jún. 6. 11:52
 17/20 anonim ***** válasza:

"Aztán egyszerűen közlöd vele, hogy vége, te is maradsz a szüleidnél, ne is várja, visszamész vele. Megmondod, hogy félsz és ez is oka a szakításnak."

Nagyon okos vagy, még adjon lovat egy agresszív állat alá azzal, hogy azt mondja neki, fél tőle!? Ezzel olajat öntene a tűzre!

2022. jún. 6. 11:55
 18/20 A kérdező kommentje:

Félelmet valoban nem szabad mutatni mert az annál jobban "bevaditja"(komolyan, mint a kutyáknál)

Gyakorta vádol is azzal, hogy menekülök tőle. Mindig kijavitom hogy ez nem menekules, hanem nem tolerálom a viselkedését. Nem fogom a szidalmazásait hallgatni azokat kikérem magamnak nincs joga velem szemben ehhez a magatartáshoz stb.

Ha félelmeimet árulnám el azokkal kezdene szépen visszaélni és azokra rájátszani is.

Azert érzem ugy hogy koordinalhato, mert eddig egy napot sem lehetett nelkule aludnom pl! Minden áldott nap kötelezett arra hogy vele legyek, kulonben akkora balhé volt hogy joformán rendőri segítség kellett.

Utcán is kontroll alatt voltam stb.

Hatalmas fejlodes haladás az hogy ma már elfogadja, hogy nem vagyok vele nem alszom vele, nem tart kontroll alatt utcan, illetve a kontroll bőven enyhébb, mint eddig volt.

Es ez igenis szokatás kérdése volt nem másé.

A rendorseg valoban amugy nem tesz semmit, képesek mosolyogni is az egészen. A segélyhivot aki felveszi meg egyenesen gúnyolódós flegma. De ez tény a nane is ír erről hogy ugy nagyon ne varj semmit hivatalos szervektol.

2022. jún. 6. 12:54
 19/20 A kérdező kommentje:
11 az ambivalens érzések normálisak, nane oldalon tajekozódj
2022. jún. 6. 12:55
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ott neked kéne tájékozódni.

Ide mered másolni az első kérdésed erről a pasiról? Azt ugorjuk át, hogy ez az első kérdésed, most regisztráltál, blablabla. A csapongó irományaidról elég jól fel lehet ismerni. Hány hónappal ezelőtt kaptad az első tanácsot, hogy hagyd a p.ba, szakíts vele? Akkor se érdekelt, hogy mit írunk. Csak kattogni akarsz, az meg írás közben jobban megy, de totál lesz.arod amit tanácsolunk. Te ezt élvezed. Akkor sok boldogságot! Vagy sok szerencsét! Ahogy tetszik.

2022. jún. 7. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!