Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez leküzdhető ha szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez leküzdhető ha szeretem?

Figyelt kérdés
a barátom megcsalt részegen egy csajjal és csók volt.a csaj régen nyomult rá.szakítottam vele egyből.a csaj meg nyomult rá a (volt)barátom meg hagyta mert megviselte a szakítás és vigasztalodni akart egy napot együtt töltöttek sétáltak csak a fenerkét fogta meg..de mikor elköszöntek könyörögve jött hozzám (miután szakitottam vele minden percben könyörgött h szeret.)én nagyon szeretem őt és kibékültem vele..a csajnak megirta hogy engem szeret és semmi nem lesz és nem is volt érzelmileg meg sehogysem köztük de közben kiderült hogy a csaj rendesen szerelmes belé.mind1.most együtt vagyunk szeretjük egymást de nekem még nehéz feldolgozni a történteket...jobb hogy melettem áll akit szeretek de úgy érzem csak akkor lehet normális kapcsolta ha túl teszem magam a történteken.tudom hogy menni fog,mert megbocsájtani is megtudtam.csak idő kelett hozzá. barátom (mivel ujra együtt vagyunk) folyton mondja hogy bebiznyitja hogy jol döntöttem a visszafogadással és segit mindenben hogy nekem jobb legyen.de mégis mivel lehetne egyszerűbb ezt leküzdenem?

2013. nov. 1. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:

fogadunk 10 ezer forintba, hogy 1 hét múlva megint kifogod ezt írni és akkor az lesz a vita tárgya, hogy..

Üdvözlöm kedves nézőinket, mai témánk "Segítség, megint megcsalt a párom"

Első vendégünk Tímea, akit a párja kihasznál...

meg egyébként is...csak csók volt B+!!!:D:D:D:D:

2013. nov. 1. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

-.- Semmivel. Ha annyira bíztok egymásban, majd ő bizonyít... ennyivel lesz egyszerűbb leküzdened...... -.-

De amúgy gratulálok, lesz ám még sok buli, meg sok szép csaj akit meg lehet csókolni, meg fogdosni... Szerintem naív vagy és rosszul döntöttél! A pasidnak előtte kellett volna bizonyítania, és nem megcsalnia, nem utólag lökni a dumát!

Az a baj, hogy az ilyen pasikat visszafogadják... aztán bőgnek majd még miattuk pár sort. De akkor majd ne írj ide, hanem végre szakíts vele rendesen és lépj tovább egyedül ;)

2013. nov. 1. 11:03
 3/5 A kérdező kommentje:
nem a visszafogadásról vagy ilyesmivel kapcs.ban kértem tanácsot mivel nem ismeritek a szituációt.én azt kérdeztem hogy mivel könnyíthetném meg a dolgom h ne legyen ennyi rossz érzésem.okoskodni mindenki tud a gép elött,én meg életem fontos kérdéséről kérek itt tanácsot...édesanyámra hallgatok minden esetben,azért irtam ide,hátha van olyan aki járt ilyen cipőben vagy áttudja érezni mint kivülálló.
2013. nov. 1. 11:06
 4/5 anonim ***** válasza:

És még te küzd le az érzést? Megmondom neked, sehogy nem könnyítesz. Majd a pasi bizonyít. Jobb esetben.

Haha... Persze, mi nem voltunk ilyen helyzetben, mert minket nem tesznek lóvá.

2013. nov. 1. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben és sosem múlt el az érzés. Sőt.... bármi (sztem) furcsát vettem észre benne, a viselkedésében, máris kutakodtam utána. Tudom h nem szép dolog, de elszállt a bizalom. És csak egyre rosszabb lett. Am meg a részegséget SOHA ne fogadd el kifogásként. Ha igazán szeret akkor részegen sem tesz olyat amivel megbánthat.
2013. nov. 1. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!