Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem is meg nem is. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, egyre többet veszekedünk, én már alig bírom, de néha meg nagyon jól elvagyunk. Mondják a barátaim, hogy nem érdemel meg engem és bunkó velem, szakítanom kéne vele, ezt valahol én is tudom, de azért én még szeretem. Csak bennem van az a tudat, hogy rá "pazarolom" ezeket az éveimet. Ő az első barátom, nem tudom, hogy bírnám a szakítást. Mostanában sokat rágódok ezen :/ Mit kéne tennem? Már magamon sem tudok kiigazodni2013. nov. 1. 01:05
1/4 zotanbro válasza:
ha úgy érzed hogy felőröl a kapcsolat akkor hagyd a fenébe..vagy ha ő nem fektet semmit kapcsolatotokba akkor is..
2/4 anonim válasza:
Mi pontosan kiigazodunk rajtad a GYK közösség szakértő ebben.
3/4 anonim válasza:
Itt inkább azzal van a gond, hogy ő az első és félsz attól, hogy nem lesz több ilyen, vagy egyedül leszel. Igazából csak el kéne magad szánnod rá, mert a leírtak alapján ez már sehova sem vezet.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 1. 01:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!