Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy jobban szeretem a barátom, mint ő engem?
Ő is szeret engem, látom rajta, meg mondja is, hogy nagyon szeret, puszilgat, ölelget, bókol, mindig a kedvemben jár. Csak mostanában úgy érzem, hogy számomra ő fontosabb, mint amennyire ő nekem. Pl. amikor szünete volt, akkor aznap találkoztunk pár órára, de aztán egyből hazautazott. Jól esett volna, ha marad még egy napot mondjuk és együtt töltjük, mert azon a héten alig találkoztunk. Én fordított esetben maradtam volna a kedvéért.
Most beteg lett és ezért nem akarta, hogy találkozzunk, hogy nehogy megfertőzzön, ami kedves tőle, csak most egy hétig nem fogunk találkozni és én akár egy órára is találkoztam volna vele, hogy csak láthassam (kibírtam volna csók nélkül) de ha ő így döntött....
Ha nem is találkozunk minden nap, én attól még beszélni szeretnék vele minden nap, de ő ezt nem igényli...
A szülinapomat nem töltötte velem, mert úgy gondolta, hogy elég ha másnap megünnepeljük, azért nem utazik külön. Pedig én fordított esetben megtettem volna. De másnap tényleg megünnepeltünk és nagy örömet okozott az ajándékával.
Tényleg szeret engem és sok mindent megtesz értem, csak hiányérzetem van néha és úgy érzem, hogy jobban szeretem , mint ő engem, nem tudom, hogy ezzel mit lehetne kezdeni.
Amúgy fél éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!