Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katnise kérdése:
Már szeretem, most ilyenkor mit csináljak?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok a barátom 15 1hónapja járunk, korához képest nagyon komoly. A szüleimnek már bemutattam de ő engem még nem, facebookon sem vagyunk kapcsolatban, most 2napig nem találkoztunk, és amikor mondtam neki annyit mondott, hogy ne szorítsam sarokba nem 10éve járunk. Szerintetek mit csináljak?2013. nov. 1. 00:51
2/4 anonim válasza:
És a facebookprofiljával vagy a szüleivel járnál szívesebben?
3/4 anonim válasza:
Mégis mit? "ne szorítsd sarokba". Ha ő ezt még nem akarja, akkor ne erőltesd, viszont előfordulhat, hogy ez később sem változik. Ez esetben pedig zárd rövidre a dolgot.
4/4 anonim válasza:
Ez de szanalmas. Neked mar huszoneves sracokkal kene jarnod. Bar ilyen aggyal meg egy 15 evest se ugrasz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!