Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolkodási időt kaptam szakítani.és vehetem ultimátumnak már meg a családi összejövetelt?
Egyelőre azon az állásponton vagyok hogy nem akarok kibékülni.
Elindítottam az elhidegülési szakasz fázisait is(amikor módszeresen építek le valakit önvédelem miatt. Azaz nem sokkolom le)azaz még beszélünk, szeretjük egymást, de kezdjen ahhoz szokni, hogy már nem alszom vele, nem találkozunj személyesen, nekem szembe kell néznem a magánnyal és kongó ürességgel, nem akarok sokkhatást egyikünkben sem, pláne hogy a barátom eléggé hirtelen indulatú is, jobb ha szépen elkopik az egész.
Ez alatt az idő alatt néha meggyengülök, elgondolkodom azon helyrehozható lenne e, a szerelem legyőz e vajon mindent, lehet nem is menne nélküle az életem, (a barátom előtt kb már depresszios voltam a magánytól ezzel újra szembe kell majd néznem), segítene e párterapeuta(akik gyakorta elfogultak sajnos, igy nem bízom bennük, ha a nő az a páromat fogja pártolni, ha férfi akkor majd az is a páromat fogja pártolni(a nők ugye kapásbol behódolnak a páromnak simán megvezeti őket, a férfiak pedig összetartók)),vagy ugy néha megfordul bennem az is hogy hajrá folytassuk, ennél rosszabb talán már ugy sem lehet.
Cikáznak a fejemben a gondolatok, minden zavaros, és nagyon nehéz elengedni egy hű korrekt szerelmes férfit, aki tetszik vonz, aki 1 a százbol, de sanszos racionálisan nézve le kell zárnom, szedjem magam össze szorítsam a fogam össze és nagylevegő.
Az elhidegülési folyamat sikeres. Úgy érzem már hogy jól venné a szakítást, nem drámázna, nem kellene tőle tartanom, a hiányomhoz már hozzá van szokatva, a bizonytalanság benne már mardosóbb a biztos rossznál is. Szépen harag gyűlölködés bosszuvágy nélkül lehet már van esélyem lezárni. Azaz nem kell annak következményeitől már tartanom. (HA nem álca az, hogy nyugodt és higgadt, hanem valóban az. Ez még azért ellenőrzést igényel, es nem akarok meghalni szakítás után)
És akkor ezen zavarodottság tetejébe párom közli hogy családi összejovetel, készüljek.
(Amin ha nem jelenek meg egyértelmű akkor mindenkinek hogy offos az egész, vagy legalábbis az lejön hogy gondjaink vannak nem kicsik.)párom mindenképpen szeretne velem megjelenni, egyúttal pontot is tenni arra hogy kibékültünk. Anyuja apuja ugy jobban bele is lát, ők is erre az infora várnak valahol hogy akkor egyutt vagyunk vagy nem?
Tehát most hirtelenjében le kellene mindent magamban tisztáznom hogy igen vagy nem?
Úgy, hogy azt sem tudom még valójában merre vagyok arccal? Fel sem építettem még semmit az egyedüllétre magányra hogy ne pusztuljak majd bele. Nem vagyok kész..
"Elindítottam az elhidegülési szakasz fázisait is(amikor módszeresen építek le valakit önvédelem miatt."
Inkább ne játszadozz másokkal. Ha szakítani akarsz, akkor közöld.
N
Hidd el, hogy sosem lesz megfelelő alkalom erre. Mindig lesz valami esemény, családi összejövetel, névnap, szülinap, karácsony ... stb. Egyszer kell határozottnak lenni és odaállni, hogy vége. Ennyi. Nincs kertelés, várakozás, kivárás, finomkodás, bármilyen fájdalmas, lépni kell, mert senki nem fogja helyetted megtenni és csak a saját idődet húzod. Egyszer úgyis túl kell lenni rajta, jobb minél hamarabb, ha már azt érzed, hogy nem vele akarod a közös jövőt.
Én 12 év után szakítottam, egy reggel elé álltam és közöltem, hogy másnap minden cuccomat összepakolom és megyek. Nehéz volt? Igen, iszonyatosan, majdnem beledöglöttem, de tudtam, hogy már nem vele képzelem el a jövőmet.
Tedd meg magadért, mert senki nem tudja helyetted megtenni!
Nálunk a szakítás azért más mert veszélybe is kerülhetek, ha nem veszi jól.
És az ellenőrzés sikertelen. Leteszteltem.
Nem higgadt eléggé ahhoz, hogy biztos legyek abban, hogy jól fogja venni.
A szakítást időzítenem kell úgy, hogy biztonságban legyek, nem is tudom meddig.
2 nem játszadozás. Nala a sokkoló szakítást egyenesen el kell kerülni.
Mikor először össze vesztem vele majdnem rendőrt kellett hívni.
A későbbi veszekedéseket már "megszokta", jobban vette.
Szokatni kell ahhoz hogy én irányítok én döntök az en akaratom érvényesül.
Korábban külön aludni sem hagyott. Ma már külön tudok aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!