Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek majd az összejövetelekre ha ott van az exem?
20 éves lány vagyok, ô 22 éves és szaktársak vagyunk. Minden óránk közös és jövôre is az lesz. 2 hónapot voltunk együtt vizsgaidôszakban. Szakított velem majdnem 2 hónapja azzal a címszóval hogy neki nem
megy kapcsolatban lenni. Ô leszar engem de én nagyon nehezen teszem tûl magam rajta. Most már jobban vagyok, voltam pszichologusnál is. (Aztán szerencsére karantén lett...) Felfogtam, hogy szakítottunkés, hogy már nem leszünk együtt.
A probléma az, hogy egy a társaság és szoktak összejövetelek lenni, hogy kb 8an összeülünk inni és játszunk játékokat. Nincs klikkesedés és nehéz nem ôrá figyelni mert ô a társaság középpontja.
Hála istennek szakítás után egy összejövetel sem volt....
Nem tudok attól elkövetkeztetni, hogy mikor suli volt a szakítás után irtóra szorongtam és hogy, hogy összeszûkült a szívem mikor nap mint nap megláttam az osztályban.
Tudom hülyeség ilyeneken gondolkozni elôre hiszen ez még jó messze van és hogy nem szabad vele törôdni de a szívemen nem tudok változtatni még ha az eszem mást is mondana. Valószínû szeptemberben lesz újra ilyen de én sajnos túlgondolós vagyok, amit utálok.
Ti mit tennétek a helyemben?
Köszönöm válaszaitokat!:)
Kedves 1. és 2. válaszoló
Tehát a helyemben elmennél vagy sem?
Tudom hogy túlgondolom de ez nem válasz a kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!