Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elmenjek majd az összejövetele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek majd az összejövetelekre ha ott van az exem?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, ô 22 éves és szaktársak vagyunk. Minden óránk közös és jövôre is az lesz. 2 hónapot voltunk együtt vizsgaidôszakban. Szakított velem majdnem 2 hónapja azzal a címszóval hogy neki nem

megy kapcsolatban lenni. Ô leszar engem de én nagyon nehezen teszem tûl magam rajta. Most már jobban vagyok, voltam pszichologusnál is. (Aztán szerencsére karantén lett...) Felfogtam, hogy szakítottunkés, hogy már nem leszünk együtt.

A probléma az, hogy egy a társaság és szoktak összejövetelek lenni, hogy kb 8an összeülünk inni és játszunk játékokat. Nincs klikkesedés és nehéz nem ôrá figyelni mert ô a társaság középpontja.

Hála istennek szakítás után egy összejövetel sem volt....

Nem tudok attól elkövetkeztetni, hogy mikor suli volt a szakítás után irtóra szorongtam és hogy, hogy összeszûkült a szívem mikor nap mint nap megláttam az osztályban.

Tudom hülyeség ilyeneken gondolkozni elôre hiszen ez még jó messze van és hogy nem szabad vele törôdni de a szívemen nem tudok változtatni még ha az eszem mást is mondana. Valószínû szeptemberben lesz újra ilyen de én sajnos túlgondolós vagyok, amit utálok.

Ti mit tennétek a helyemben?

Köszönöm válaszaitokat!:)

2020. ápr. 12. 12:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Aki stabilabb tagja a haveri körnek, az marad, a másik megy.
2020. ápr. 12. 12:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Mind a ketten stabil tagjai vagyunk. Mármint mind a ketten mindegyik összejövetelen eddig ott voltunk. Az a baj hogy nekem az osztálytársaim a barátaim. Messzirôl jöttem egyetemre.
2020. ápr. 12. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kár ezen aggódni. Szeptemberig úgyse fogtok találkozni, addig meg akár ki is heverheted ezt. Amit csinálsz az nem túlaggódas hanem beteges paranoia.
2020. ápr. 12. 12:55
 4/9 A kérdező kommentje:

Kedves 1. és 2. válaszoló

Tehát a helyemben elmennél vagy sem?

Tudom hogy túlgondolom de ez nem válasz a kérdésemre.

2020. ápr. 12. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Addig még sok dolog változhat és végül neked is sikerül elfelejteni. Ebben az esetben,ha már semleges lesz számodra menj nyugodtan. Viszont ha még akkor is ennyire "túlgondolod" akkor ne menj.
2020. ápr. 12. 14:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne menjél összejövetelre amíg nem rendeződtek az érzéseid teljesen. Utána miért ne?
2020. ápr. 12. 14:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Én mennék, ha fontos számomra a társaság.
2020. ápr. 12. 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:
46%
Most tobb honapod lesz ezen gondolkozni. Eszedbe ne jusson azt hinni, hogy a vilag azert van lezarva, bezarva, hogy csak te csak most megszeghetett a nem veletlenul hozott szabalyokat. Ebreszto!
2020. ápr. 12. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Menned kell ez egyértelmű. Ugyanannyi jogotok van ott lenni, légy büszke, mintha mi sem történt volna. Ne menjen a kapcsolat a szociális életed rovására. Plusz ha nem mész akkor nem is fogod magad túltenni mivel mindig ott lesz, hogy azért nem mentél a közösségi eseményekre mert ott az exed. Kikerülni ezeket nem lehet csak szembenézni.
2020. ápr. 15. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!