Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családtagként esküvői tanúnak ajánlkoztam és elutasítottak. Most sértve érzem magam mert idegen embert hívtak. Elmenjek az esküvőre? Úgyse érezném jól magam ezért.
Figyelt kérdés
2020. márc. 1. 14:47
1/11 anonim válasza:
Mi az , hogy idegen? Az utcán szedték össze?
tanúnak nem jelentkezni kell, hanem megkérnek rá. Vagy nem.
2/11 A kérdező kommentje:
A kolléganő meggyőzte, hogy családtagot nem illik tanúnak hívni. Majd ő elvállalja.Magyarul kitúrt engem.
2020. márc. 1. 14:56
3/11 anonim válasza:
Az megvan, hogy ez nem a te esküvőd és 0 azaz nulla jogod van beleszólni abba, hogy mit hogyan csinálnak mert ez az ő napjuk. Maradj távol nyugodtan, a magad szegénységi bizonyítványát állítod ki.
4/11 anonim válasza:
A saját esküvődön az lesz, amit te szeretnél. A rokonod esküvőjén meg az, amit ő szeretne. Ezen ne sértődj meg.
5/11 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok is van. Félrerakom a sértődést és megyek.
2020. márc. 1. 15:02
6/11 anonim válasza:
A tanút fel szokták kérni, ez nem úgy megy, hogy te bejelented, hogy szeretnél az lenni. Ezt most magadnak kerested.
Egyébként ha én téged szeretnélek tanúnak, senki sem tudna "kitúrni". Ez azt jelenti, hogy nem is akart téged annak.
Ha emiatt ennyire megsértődtél, jobb is ha nem mész el az esküvőre, nem hiányzik a párnak, hogy olyan fejjel ülj ott mint aki citromba harapott. Mellesleg minden reális ok nélkül.
7/11 anonim válasza:
Ezt engedd el és érezd magad jól az esküvőn.
8/11 anonim válasza:
Tanúnak nem ajánlkozunk, hanem felkérnek rá. Szóval emiatt ne sértődj meg, te voltál tolakodó.
9/11 anonim válasza:
Ismerős ez az érzés nekem is. Fájó tud lenni nagyon. Hogy nem kellesz pedig a legjobb tesó vagy szülő vagy. De hidd el nélküled is megoldják. Majd ha a te esküvőd lesz, akkor te se őt választod majd. Aztán egálba lesztek.
10/11 anonim válasza:
Nyugodtan menj el és érezd jól magad.
Keresztszülőnek sem jelentkezik az ember, hanem vagy felkérik, vagy nem. Uh ott ezt már ne játszd el 😁
Nem jogos a sértődésed. Engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!