Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek vele vagy inkabb ne?
Hogy mi? Még egyszer sem találkoztatok?:D
Hát, veszteni valód van? Szerintem nincs. Legalább kiderül mi a helyzet.
Ez az, hadd dugjon meg a barátnője mellett, aztán sírhattok mindketten, hogy a pasik milyen gonoszak.
Ebben a történetben csak a barátnőt sajnálom...
Ne menj. Minek. Van barátnője.
Az életben nem találkoztatok. Általában az ilyenből szokott lenni a nagy bukta. Élőben más, és valahogy a beszéd sem jön. Kínos csendben üldögéltek.
Ha téged dob egy másik lány miatt, akivel hónapok óta beszélget, akkor érdekelni fog, hogy megbas2ta-e előtte, vagy csak utána?
A megcsalás nem ott kezdődik, hogy összedugjátok, amitek van.
Azt pedig előre lefogadom, hogy bedobja majd azt a dumát, hogy neki a szexen múlik, hogy lesz-e komoly kapcsolat, úgyhogy előbb dobd magad hanyatt, aztán szakít.
Amúgy nem is értem... Ha közös a baráti társaság, akkor simán kellett, hogy legyen alkalom, hogy beszélgessetek egymással. Abból azért már nyilvánvaló, hogy akartok-e randizni egymással, vagy sem. Innentől kezdve hiába mosdatod magad, te randira akarsz menni egy párkapcsolatban élő sráccal. Tehát asszisztálsz egy megcsaláshoz. Igen, ez is az.
Azt pedig fogalmam sincs,hogyan kéne elképzelni, hogy találkoztatok már, egy a társaság, de soha nem beszéltetek még. Szóval ezt a felállást valahogy nem tudom elhinni.
Továbbá, azt írod, hogy nem akarod, hogy miattad szakadjon meg a kapcsolata, de azért dobja ki a párját, ha te jól érezted magad vele.
Mégis hány éves vagy? Ilyen abszolút nem tudatos, kaotikus viselkedést a kamaszok szoktak produkálni, nem a felnőttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!