Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek vele vagy inkább ne?
Randira hívott egy srác. Illetve már napok óta találkozgatunk. De nekem barátom van amit szerintem ő nem tud. És mindkettő felé húz a szívem, nem tudom mit legyek! Ha elmennék és tegyük fel meg akarna csókolni én nemtudom mit tennék....mert nem merem megcsalni a barátom! De ha nem megyek el akkor tuti megbánom...
Kérlek adjatok valami tanácsot, hogy mit tegyek!!!!:(
csatlakoznék az előttem szólókhoz. Menj el, és tisztázd az új sráccal, hogy van barátod, de bizonytalan vagy. mindent őszintén mondj el, azt is, h úgy érezted, ha nem mennél el, megbánnád.
ha a srác kitartó, és tényleg vele van jövőd, meg fogja érteni, nem fog sürgetni, és tisztességes marad veled.
a "randi" meg elég arra, h megtudd, valójában mit is érzel. ha továbbra is vonzz az új srác, megmondhatod a barátodnak, h kis időre van szükséged, és kérj időt mindkettejüktől (ne hozd szóba őket egymásnak)
sztem ennek már elégnek kell lennie ahhoz, h tudd, mit tegyél.
arra vigyázz, h maradj tisztességes a barátoddal és az új sráccal is!
lehet, h nem kell rögtön megmondanod a barátodnak, h van egy másik srác, de a másikkal mindenképp beszélj. (22/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!