Gyakran van herpeszem. Elmenjek orvoshoz? Körzetihez vagy inkább a bőrgyógyászatra? Aki ilyen problémával ment orvoshoz javult azóta valamit a helyzet? Ritkábban jön elő?
Gyerekkorom óta kijön, (mindig csak az ajkamon vagy belül a számban) nehezen múlik és fájdalmas. Idén már ez a 3. és még csak március van... :(
Olvastam, hogy ha évente 4x vagy többször kijön akkor érdemes rá szedni valami gyógyszert. Az immunrendszer erősítés nem segített, akármit szedtem ugyanúgy kijött.
Legtöbbször mensi előtt/közben, stresszesebb időkben vagy ha beteg vagyok. A terhességem alatt "odalent" is volt (véletlenül le is kaptam borotvával), de az orvosom nem szólt rá semmit. Nem akarom átadni a kisfiamnak ha már a szülés alatt nem kapta meg most se kapja. De így, hogy nekem 2-3 havonta kijön előbb-utóbb tuti elkapja mert bújik, piszkál, stb.
Érdemes orvoshoz menni? Amit adnak gyógyszert használ valamit? Ritkábban jön ki tőle? Akinek van tapasztalata ossza meg velem! Köszönöm
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!