Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik ilyenkor kitörölni a szüleit?
Figyelt kérdés
A párommal szakítottunk, viszont a szülei ismerőseim facebookon. Illik kitörölni őket? Mostmár úgyse beszélnék velük.2022. jún. 5. 15:57
2/9 anonim válasza:
Akár törlöd akár nem , a föld forog tovább
3/9 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy "illik".
Ha biztos vagy benne, hogy végleg befejezted ezt a kapcsolatot és a szülökkel nem voltál különösebben jóban, akkor nyugodtan törölheted.
4/9 anonim válasza:
Miért? Ártottak Neked? Ex anyósommal mai napig beszélünk facen 1-2 havi rendszerességgel. Pedig már lassan 4 éve semmi közöm a lányához.
5/9 anonim válasza:
Velük is szakítottál?
Te tudod milyen kapcsolatban voltatok. Rosszul esne nekik, vagy esetleg szinte észre sem vennék?
6/9 anonim válasza:
Én kitöröltem. Minek tartogatni? Az exem is tiltottam,nem vagyok rá kíváncsi. Anyukát pedig alapból se kedveltem, a dolgaitól pedig végképp rázott a hideg. Lépj tovább szerintem, és ha ehhez ez kell, töröld őket!
7/9 anonim válasza:
én nem töröltem , azóta mindig felköszöntjük egymást szülinapkor. Nincs ebben semmi gáz , felnőtt emberek vagyunk asszem nem gyerekek hogy ezekkel az érzésekkel ne lehessen mit kezdeni. Ha ennyire feláll a szőr a hátadon a gondolattól akkor töröld.
8/9 anonim válasza:
Nem törölném. Bár hogy váltattok el? Ha utcán összefuttok köszönsz nekik?
Falusi vagyok, helybeli exeim apjait (tini szerelem)meghívom egy sörre néha ha bemegyek kocsmába kólázni.
9/9 anonim válasza:
Én sosem törlök olyan embert akivel nem volt bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!