Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudott ilyen egyszerűen kitörölni az életedből?
Figyelt kérdés
Majdnem 2 évet voltunk együtt. Nem igazán volt már jó a kapcsolatunk, utolag rájöttem így mindent átgondolva, hogy valójában nem tekintett Sosem az élete részének. Ha összevesztünk mindig letiltott Facebookon,telefonon, elérhetetlen volt olyankor. Ilyenkor persze más lány volt a szép, mással talizott, elment inni. És most is ez van,de ez már végleges azt mondta ha változtatok akkor szóljak, de egyébként nem érdeklem, ezt sokszor el is mondja. De tudom, hogy nem ezt érdemlem, nem tudok tovább vele lenni és könyörögni, hogy érdekeljen. Így nem is fogjuk ezt megbeszélni normálisan, nem fogja azt mondani:szakítunk,vége, hanem eltűnik, engem eltüntet az életedből és ennyi. Ez nagyon fáj, akármit is tettem ellene, tudom, hogy nem ezt érdemlem. Hogy lehet feldolgozni, hogy valaki ennyire nem tekint embernek?2015. jún. 26. 13:51
2/5 anonim válasza:
Úgy, hogy elkezded magadat tisztelni, és nem csicskulsz be egy ilyen senkiházinak. Tartás, ez a fogalom neve. :)
3/5 anonim válasza:
Ennel tobbet erdemelsz, tuszteld magad.. Vesd bele magad tanulasba, hobbiba, munkaba, sportba valamibe ami ad sikerelmenyt es jobban becsulod magad.
aki ilyen az ugy tud kitorolni hkgy nem normalis es soha nem szeretett igazan de hogy ne fajjon annyira ugy fogalmazok amikor szeret szeret amikor torol torol es nem szeret de az ilyet hulyenek nevezi az atlagember es tovabblep. Nem tudod megvaltoztatni. Magadat szeresd es hagyd a betegeket.
4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy igy a tanulásra se tudok annyira figyelni :\
2015. jún. 26. 15:30
5/5 anonim válasza:
Oooh de ismerős. Ne keresd,ne nézegesd percenként reménykedve, hogy mi van vele, megtudhatsz-e bármi újat róla.Tudom rohadt nehéz de muszáj. Találkozz ismerősökkel,mozdulj ki otthonról az könnyít még rajta. Amúgy meg csak az idő segít majd rajtad. Más sajnos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!