Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne rá lehetőséged, kitörölnéd az emlékeidből, hogy valaha is szerettél valakit? Ki az és miért felejtenéd el?
Jó kérdés...
Nekem erről a mátrix dilemmája jutott eszembe (a filmre gondolok), hogy akarod tudni az igazságot, vagy jobb a boldog illúzióban élni (vagyis ennél a konkrét példánál, abban a tudatban, hogy nem szerettél senkit és "előről kezdheted")
Nagyon jó kérdés.
Néha nem lenne rossz az utóbbi...
Nem. Minden kapcsolatom úgy alakult, ahogy a legelején gondoltam hogy alakulni fog 🙃
Amelyikről azt gondoltam hogy csúnya vége lesz annak az is lett. Amelyik csajról gondoltam hogy félre megy az félre is ment. És mindegyikből jobban jöttem ki és erősebben mint előtte voltam. Bár lehet nagy segitség hogy szerelmes egyikbe sem voltam
Soha nem tudom! 30evesen meghalt, nem szakitas miatt
Egy igazi szappanoperat éltem at es a vege is ilyen lett
Baxxa meg
Most amúgy le lettem pontozva, mert nem egy lelki szarkupac vagyok aki a régi hibáin kesereg?
(6-os válaszoló szolhálatukra)
Igen, egy plátói szerelmet.
Az egyik életem legnagyobb szerelme volt. Küldte felém a jeleket, egy randiba is belement, majd közölte, hogy innentől külföldön fog élni. :) Nem viccelek, panikbeteg és depressziós lettem, pedig nem vagyok egy könnyen szerelmes típus. A pasi rögtön megfogott amikor legelőször láttam. Nem akarom rejtegetni, a lényeg, hogy ennek 3 éve és ha megjelenne az életemben még most is igent mondanék, nincs nap hogy ne jutna eszembe, de megtanultam ezzel együttélni.
28/N vagyok, tehát már nem tini. Mégis nagyon megvisel még mindig, ilyet a büdös életben nem akarok többet érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!