Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem érdeklem, akkor miért akadt ki, hogy lefeküdtem a barátnőjével?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy lánnyal, jól alakult minden de sok randit vissza kellett mondanom (nagyrészt betegség miatt), aztán valószínűelg az idő alatt lett neki pasija.
Én is összeismerkedtem egy lánnyal (Facebookon szoktam keresni a "kit ismerhetek" címszó alatt és ugye ott főként ismerősök ismerőseit adja be) és kiderült hogy ezek ketten barátnők.
Amikor már megtudtam akkor direkt azért csináltam hogy bosszantsam. Meg hogy helyre tegyem az önbizalmamat is.
Aztán hétvégén egy szórakozóhelyen összetalálkoztam velük, mindenki ivott és az első csaj lehordott engem minden sz*rnak.
De ha van pasija és Ő nem akart velem ismerkedni akkor mégis miért zavarja??
2022. máj. 9. 11:38
1/2 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Féltékeny és butácska, nem tettél semmi rosszat.
2/2 anonim válasza:
Valoszinuleg a sok randi lemondas utan kiabdrandult beloled és azt hiszi h csak wgy hazug majom vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!