Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóban vagyok egy lánnyal, akivel egyszer lefeküdtünk, de ő tudja hogy én nem akarok tőle semmit. Erre pénteken lefeküdtem az egyik barátnőjével? leírásban
Figyelt kérdés
Nem olyan régen lefeküdtem ezzel a lánnyal, akinek én bejövök, de nekem ő nem, csak mint barát és ezt tudja is, azóta megbeszéltük. Nos, pénteken egy buli után lefeküdtem az egyik legjobb barátnőjével. Kicsit kellemetlen a szituáció.
Az a kérdés, hogy nekem ezt el kell mondanom ennek a lány barátnőmnek? Mert a 2 lány már megbeszélte ezt...Csak tőlem is tudnia kéne a lánynak, vagy ez így oké hogy a két lány megbeszélte?
Annyira nem vagyunk jóba a csajjal, néha-néha rám ír, de találkozni nem szoktunk csak ha összefutunk valahol.
2021. aug. 2. 14:19
1/7 anonim válasza:
Mit akarsz elmondani, ha már tudja? Nem vagytok kapcsolatban, nem tartozol neki magyarázattal.
3/7 anonim válasza:
nem kell elmondanod. Nem vagytok olyan jó barátok.
4/7 anonim válasza:
Ha nem jön be, minek feküdtél le vele egyáltalán?
5/7 anonim válasza:
most baratnod vagy ‘annyira nem vagytok joban’?? most nem jon be vagy bejon? ha nem, akkor minek szexelsz vele? ez az egesz egy 14 eves kepzelgesenek tunik, katyvasz.
6/7 anonim válasza:
Nos, én sosem feküdtem le olyan pasival, aki nekem nem jött be. Neked is mindegy, csak bedughasd valahová. 👏
7/7 A kérdező kommentje:
Ha kínálkozott a lehetőség, akkor csak nem hagyom ki. Mindketten akartuk akkor, senkire se volt ráerőltetve semmi.
#5-nek: barátnő=egy lány barátom, nem olyan értelemben barátnő hogy a csajom
2021. aug. 3. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!