Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hazudott. Azt mondta hogy előttem volt egy barátnője akivel lefeküdtek, de ma bevallotta hogy ez nem igaz. Mert szégyellte hogy 33 evesen szűz. Szakítsak?
Az, hogy szűz, engem nem zavarna. Gyanítom szégyellte, ezért inkább füllentett, mert attól félt ha elmondja, nem akarsz tőle semmit.
Ennyiért nem szakítanék, mert nem olyan hatalmas hazugság és kicsit őt is megérteném, hogy félelmei voltak, de leszögezném vele, hogy nincs több hazudozás. Ha gáz, ha szomorú, ha ciki, ha megalázó, teljesen mindegy, őszintének kell lenni egymással, csak erre lehet építeni.
Ettől még a személyisége nem változott, ugyanazzal az emberrel vagy mint eddig, csak mint kiderült nincs tapasztalata szexben. Tanítsd meg őt a jó dolgokra és ha továbbra is hazudozni fog, akkor szakíts.
22L
Hát nem a legjobb hasonlat,de inkább szűz legyen valaki, mint pl AIDS-es.
Nyilvánvaló hogy szégyelli. Ha szereted, ez nevetséges ok lenne a szakitásra. Majd belejön 😉
# 4
Miért is? Mert nem szeretjük a hazug embereket? :)
Nekem van párom, és odaadóan szeretem, más kérdés, hogy neked még emberség sem járna tőlem.
Egyébként a szüzességről való hazudozás maximum éretlen srácoknál elfogadható, felnőtt férfinál nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!