Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom hazudott. Azt mondta hogy előttem volt egy barátnője akivel lefeküdtek, de ma bevallotta hogy ez nem igaz. Mert szégyellte hogy 33 evesen szűz. Szakítsak?

Figyelt kérdés
2020. nov. 5. 13:02
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
14%

"Miért is? Mert nem szeretjük a hazug embereket? :)

Nekem van párom, és odaadóan szeretem, más kérdés, hogy neked még emberség sem járna tőlem."

Nem érdekel az álompasid.

Azért titkolta hogy szűz mert a nők menekülnek a szűz pasik elől, pláne ilyen korban, de igazából már 20 felett is.

2020. nov. 5. 13:26
 12/40 anonim ***** válasza:
80%

# 9

De igen, hazug. :D Nevezzük nevén a dolgokat. Más kérdés, hogy szerinte megalapozott oka volt rá.

Ha egy nő viszolyog a 25 feletti szüzektől, akkor adjatok már annyi tisztelelet és szabadságot, hogy tovább álltok! :)

Van olyan nő, aki adna esélyt így is, én magam is ezt tenném, ha amúgy tetszene a férfi. A bátyám is szűz, 35 éves, sose volt barátnője, és őt elég jól ismerem, tudom, hogy nem selejt, és nem is szörnyeteg, hanem sokkal bonyolultabb okai vannak annak, hogy miért így alakult. Ez pont elég ahhoz, hogy ha egyszer ilyen helyzetben lennék még egyszer az életben (nem vagyok szingli elég régóta), akkor megpróbálnám konkrétan a pasit megismerni, hogy milyen. Persze lehet, hogy tényleg selejt, de ezt elsőre nem lehet tudni, pont ezért adnék esélyt.

2020. nov. 5. 13:32
 13/40 anonim ***** válasza:
92%
Lehet velem van a baj, de sosem szakítanék egy férfival ilyen dolog miatt. Valószínűleg, cikinek tartotta, hogy szűz.
2020. nov. 5. 13:33
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

# 11

Csak azért írtam a páromat, hogy legyél vele tisztában, hogy azok a nők, akiket megvetsz, lehet, hogy másnak tudnak szeretetet, értéket, odaadást adni, csak neked nem. ;)

2020. nov. 5. 13:34
 15/40 anonim ***** válasza:
5%

Jólvan, vagánykodj vele tovább 14es. Büszke lehetsz rá, elképesztő teljesítmény ez...

KIválasztottál a húszezer udvarlóból egy bikát és rázod magad...

2020. nov. 5. 13:36
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Te meg változatlanul nem fogsz szeretetet kapni, csak beléd törlik a lábukat. Jogosan.
2020. nov. 5. 13:41
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem azt, ha valaki hazudik, de van 1-2 olyan eset, ami szerintem elnézhető... Kérlek ne ezért szakíts vele, ha minden más jól megy.

Félt hogy össze sem jössz vele, ha elmondja hogy nem volt soha senkije..

25 N

2020. nov. 5. 13:42
 18/40 anonim ***** válasza:
7%

Belém senki nem törli a lábát, én nem engedek a közelembe se ilyen magadfajta nőket.

El vagytok telve magatoktól hogy puncitok van, de a markom is kellemesebb mint a puncitok szorítása.

2020. nov. 5. 13:43
 19/40 anonim ***** válasza:
96%

hú Bandika, az a durva hogy a válaszaid alapján a fejemben konkrétan körvonalazódik, hogy a való életben milyen lehetsz. :D

30-40 közötti férfi, szingli, átlagos munkával és fizetéssel, semmi különösebb életcéllal, nem volt még hosszabb kapcsolatod, sokszor elutasítottak mert elviselhetetlenül gyökér vagy és emellé külsőleg sem kompenzálod ezt, gyanítom el vagy hízva, vagy alacsony lehetsz, illetve az igénytelenség is árad az írásodról.

Vicces olvasni minden kérdés alatt a siránkozásod, de abbahagyhatnád, mert komolyan szánlak már. Azért, mert te ronda és buta vagy, még ne ítéld el az összes nőt, mert hál' égnek rajtad kívül bőven vannak normális férfiak a világban.

2020. nov. 5. 13:44
 20/40 anonim ***** válasza:
20%

19: 29 éves vagyok, szingli, jelenleg munkanélküli.

egyetlen kapcsolatom volt eddig, a többi csak kaland.

2 méteres vagyok, enyhén elhízott. Alkoholista.

Mit szeretnél még tudni?

2020. nov. 5. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!