Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok tovabb lepni az examen csak napról napra jobban vágyom ra mit tegyek?
Valaki írjon mert megbolondulok
20/l
Mert a lelki nyomorunkról néha jó beszélni.. Gondolom.
Írj ha gondolod.
mit tegyél? Semmit. Nem tudsz semmit tenni. Mindenki azt fogja mondani foglald el magad, felejtsd el stb... de én azért megkérdezném ezeket hogy voltak már hasonló cipőben? Mert én erősen kétlem hogy egy ember szándékosan el tudna felejteni akárkit is... És tapasztalatból azt mondom, hogy még rosszabb ha ellenállsz a gondolatoknak, akkor fogod csak igazán xarul érezni magad. Én így 2 hónap után úgy vagyok, hogy nem telik el 1 óra úgy hogy ne jutna eszembe, és nem azért mert gondolok rá, de amióta elfogadtam hogy úgy se tudok mit csinálni, és nem ellenkezek hanem inkább örülök hogy "nem vagyok egyedül", azóta sokkal jobban vagyok.
Ha meg majd jön valaki hasonló, vagy jobb, akkor úgy is az fogja átvenni ennek a helyét, ha meg nem akkor rossz kapcsolatban vagy mert nem ér fel a régihez :D
Egyszóval: élvezd a helyzetet, a szép emlékekre koncentrálj csak, a rosszakat meg fordítsd át. Sokszor van hogy nekem is néha bejön 1-1 rossz emlék róla, vagy a "mivan ha soha többé..." de olyankor NEMM ezekre nem gondolok, inkább valami jóra még ha full fiktív dolog is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!