Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Több éves kapcsolat után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éves kapcsolat után, hogy kezdjem újra az ismerkedést? Végre túl vagyok a szakítás okozta fájdalmon, de fogalmam sincs, hogyan folytassam tovább.

Figyelt kérdés
Sosem kerestem párt, mindig véletlen találkozásból alakult kapcsolatom. Nem tudom, merre érdemes indulnom, ha direkt keresném a szerelmet.

2021. dec. 27. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Ne zárkózz be. Láss, és legyél látható. Ki fog alakulni. Sok szerencsét!
2021. dec. 27. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom hány éves vagy de...

Lehet munkahelyen, ha nem egy kis szűk társaság van.

Oktatásban

Akár edzőterem, vagy bármilyen sport, vagy belekezdesz egy új tanfolyamba.

Eljársz többet csatangolni vásárolgatni.

Rendezvényeken

Interneten.

Nem feltétlen társkeresők, de lehet csoportokban is, közös téma hobbi.

ronda emberként nehezebb - szebb emberként könnyebb :) (akár nő akár férfi)

2021. dec. 27. 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne keresd, majd megtalál. Menj el szórakozni, stílusodnak megfelelő helyekre a barátaiddal vagy egyedül akár. Próbálj ki valami új dolgot, olyan hobbit, amit izgalmasnak találsz. Ha nyitott vagy, sok új embert megismerhetsz, mindig picit tágul látószöged a világról alkotott képedben. A kulcsa szerintem annak, hogy megtaláljon a "megfelelő" az, hogy stabil legyél mentálisan, és tudd élvezni a saját magad társaságát. Tehát ne más miatt menj sehova, meg keresni menjél, hanem saját magad szórakozása miatt. Hidd el, van különbség, szembetűnően.
2021. dec. 27. 11:27
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Olyan helyre menj ahol sok a férfi: Építkezések!
2021. dec. 27. 11:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!