Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tovább? Szakítottam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Szakítottam a borderlineos barátommal,de nem bírom elviselni.

Figyelt kérdés

Nem keres nem ír már három hete nemtudok róla semmit.

Minden energiám elszívta és mindenért engem hibáztatott én pedig mindíg elhittem,hogy én vagyok a bűnös és azt mondta menjek orvoshoz.Már jó ideje nem voltam boldog,de nemtudom magam ezen túltenni szeretem őt.

2022. jan. 14. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy szereted! Egyetlen egészséges ember se szereti azt, aki kínozza. Tényleg keress szaksegítséget! Őt ne!
2022. jan. 14. 15:06
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Menj pszichológushoz! Én azt tettem. Nem az fog segíteni, hanem az idő, de ha van mibe kapaszkodni, hogy attól jobb lesz, gyorsabban telik az idő 🙂

Engem ő dobott, de utána folyamatosan zaklatott, sajnos felvettem a telefont. Onnantól lett jobb, hogy nem reagáltam SOHA SEMMIRE. Örülj neki, hogy nem keres, így is idő, de ha keresne, mindig visszaesnél és kezdhetnéd a nulláról.

2022. jan. 14. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem meg örülj hogy nem keres és sikerült tőle megszabadulni. Tönkre teszi az életed te meg ehhez ragaszkodsz? Veled sincs rendben valami...
2022. jan. 14. 15:32
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Szia, ezt csak az tudja, mennyire rossz, aki volt együtt borderline férfival vagy nővel. Mert a jó az nagyon jó vele. De hidd el, hosszútávon csak még jobban tönkretenne.
2022. jan. 14. 16:09
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Tudom, hogy nagyon-nagyon nehéz, ugyanezt élem át éppen. Négy hónapja szakítottunk, és egy hete vettem észre, hogy már nem vált ki belőlem intenzív érzéseket az exem gondolata. Eszembe szokott jutni, de nem depressziózom rajta. Ami nekem segített:

1. Idő (igen, pokoli, de ki kell bírni)

2. Támogató közeli barátok (akárhányszor fel akartam keresni az exem, mindig lerántottak a földre + jöttek tángálni)

3. Összeírtam jó sok olyan szituációt, ahol hihetetlenül irracionálisan és szemét módon bánt velem, gyenge pillanataimban elolvastam őket

4. Veszett össze velem butaságokon nem egyszer chatben is, azokat is megtartottam emlékeztetőnek

5. Távolság (nem szabad vele beszélni, találkozni, MINDIG visszaránt)

Biztos vagyok benne, hogy voltak csodás részei is a kapcsolatotoknak, és a betegségüktől eltekintve nagyon érdekes és szerethető emberek, de hidd el, hogy hosszútávon jól döntöttél. Nagy önfeláldozással és türelemmel járt volna ez a kapcsolat, amiben a nem borderline partner csak akkor tud kiteljesedni, ha tisztában van egyrészt a bordis viselkedésmintákkal (mit miért tesznek), másrészt nagyon erős a saját identitása. Nekem is időbe telt megérteni.

2022. jan. 14. 16:16
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
Az 5-ös jól leírta. Nagyon kevés az esélye, hogy működne. De jellemző, hogy megpróbálnak ilyen-olyan indokkal visszaédesgetni, amíg SZÜKSÉGÜK VAN RÁD. De nem azért, mert szeretnek, és hiányzol nekik. Viszont tényleg szerethető, értékes emberek, akiktől valamiért borzasztó nehéz elszakadni.
2022. jan. 14. 16:32
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
Valszeg van már neki más.kulonben kaparna.
2022. jan. 14. 16:55
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Mégis mi a fenét akartál te egy ilyen beteg agyútól??? Boldogságot?:D Azt lesheted...
2022. jan. 14. 21:16
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
A szakítás az szakítás. Minek kaparna, ha ki lett dobva? Kaparjon az, aki valamit akar.
2022. jan. 15. 20:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal törlés és tiltás (de úgyse fogod megcsinálni). Soha nem fog boldoggá tenni ez az ember. Ez nem szeretet
2022. ápr. 10. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!