Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha úgy érzed ő volt az igazi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pckokoka kérdése:

Ha úgy érzed ő volt az igazi, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Én 29 ő 30. Fél éves kapcsolat volt, igazi szerelem. Neki rengeteg problémát adott az élet(, ez nagyon igaz, de ezt nem részletezem) , amiről én tudtam az elejétől fogva próbáltam támogatni mindenben. Viszont novemberben kicsit megzuhantam, több időt akartam vele tölteni, elkezdtem hozzá nagyon ragaszkodni, így utólag rájöttem hogy van egy bizonyos szeretet éhségem. Viszont neki annyi gondja van hogy ez már nem fért bele az életébe,hogy az miatt aggódjon hogy nekem elég e az együtt töltött idő, és ha nem hogy reagálok. Így november végén szakított. Azt mondta szeret de nekem többre van szükségem és ő jelenleg nem tudja megadni, és unja hogy azon aggódjon mikor tudunk találkozni. Eltelt több mint egy hónap de nagyon hiányzik. Tudom tudom felmelgitve csak a töltött káposzta jó, de itt úgy érzem hogy a körülmények voltak főként a hibásak, na meg a ragaszkodásom. Olyanok válasza érdekelne főként akik idősebb korban újra egymásra találtak, amikor helyre tették saját hibáikat, pl én a szeretet éhségemet. Vannak csodák vagy csak a filmekben? :(

2022. jan. 6. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ő volt az igazi sajnos. Ha igazán egy hullámhosszon lettetek volna, akkor gördülékenyebben mentek volna ezek a dolgok. :( Sajnálom, de biztosan lesz jobb.
2022. jan. 6. 16:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben voltam: szerelmes voltam, de logikusan végiggondolva semmiképp nem lett volna jó ha összejövünk. Nekem az segített hogy nyitottam mások felé, és így sikerült lassan elapasztani a szerelmet.
2022. jan. 6. 16:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Értem. Igen én is érzem hogy tovább kell lépnem. Csak az a szomorú hogy szerelemes voltam/vagyok. Nekem az előző 2 kapcsolatomban ez nem volt meg. Csak a szeretet és tisztelet. Ez engem is zavart. Egy barátom azt mondta ne várjak a szerelemre az vagy jön vagy nem. Ha értékes embert találsz akit szeretsz, vannak közös célok, értékrend akkor az legyen elég. Ez meg hogy jött ő és jött minden érzés.. Nagyon fáj igy :)
2022. jan. 6. 16:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Megértem, és borzasztóan sajnálom. Drukkolok, hogy jöjjön egy jobb, teljesebb szerelem. :)
2022. jan. 6. 16:16
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
Semmi sem biztos még. Idő kérdése. Lehet, hogy együtt lesztek még. Szerintem, ha te és ő is fejlődtök, akkor idővel miért ne lehetnétek együtt... Nem véletlenül érzel iránta így.
2022. jan. 6. 16:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokan úgy gondolják, hogy az életben egy igazival találkozik az ember. Szerintem inkább arról van szó, hogy minden életszakaszban találhatunk olyan személyt, akivel összeillünk. Egy ilyen veszteség után te is megváltozol, átértékeled a viselkedésed és amint megbékélsz az új éneddel, akkor jön majd valaki, aki ahhoz az emberhez passzol, akivé lettél.
2022. jan. 8. 00:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Volt nekem is ilyen. 1,5 év után jöttem rá, hogy nem szerelem volt, vagy ha az is, akkor leszek még annyira szerelmes. Most is az vagyok a páromba, minden tökéletes, csak félek, hogy őt is elvesztem, de sokkal-sokkal jobban szeretem őt, mint az előzőt.
2022. jan. 8. 12:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, próbálok nyitott lenni továbbra is. Csak feszélyez hogy előző 2 kapcsolatomban nem voltak ilyen érzések, szóval nem garantált hogy majd a következőben lesz. 29 éves vagyok, család centrikus, igen sajnos erőltetem a dolgot magamban amit tudom nem kellene. Továbbá vidéken élek, kevesebb lehetőség. Munka helyen nem akarok ismerkedni, ezektől a társkeresőktől meg a hideg kiráz. Valahogy erőltetettnek érzem. Minden volt páromat spontán, véletlenek révén ismertem meg, amikor nem is gondoltam volna. És kicsit nyomaszt hogy úgy érzem megint véletlenre kell várnom.
2022. jan. 8. 16:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Találkoztam hétvégén, egy kedves lánnyal. Csinos, inteligens. De semmi érzelmet nem váltott ki belőlem. Igazából ettől féltem hogy ez lesz... És akkor jön a következő kérdés. Ismerkedjek vele, megszeretem majd, és legyen ennyi elég? Fogadjam el hogy szerelem nélkül is lehet élni?
2022. jan. 17. 14:17
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Ne alkudj meg, mert az nem lesz jó kapcsolat. Ismerkedj, élvezd az életet, de ne menj bele úgy egy kapcsolatba, hogy nem is igazán akarod őt.
2022. jan. 17. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!