Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha úgy érzed ő volt az igazi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pckokoka kérdése:

Ha úgy érzed ő volt az igazi, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Én 29 ő 30. Fél éves kapcsolat volt, igazi szerelem. Neki rengeteg problémát adott az élet(, ez nagyon igaz, de ezt nem részletezem) , amiről én tudtam az elejétől fogva próbáltam támogatni mindenben. Viszont novemberben kicsit megzuhantam, több időt akartam vele tölteni, elkezdtem hozzá nagyon ragaszkodni, így utólag rájöttem hogy van egy bizonyos szeretet éhségem. Viszont neki annyi gondja van hogy ez már nem fért bele az életébe,hogy az miatt aggódjon hogy nekem elég e az együtt töltött idő, és ha nem hogy reagálok. Így november végén szakított. Azt mondta szeret de nekem többre van szükségem és ő jelenleg nem tudja megadni, és unja hogy azon aggódjon mikor tudunk találkozni. Eltelt több mint egy hónap de nagyon hiányzik. Tudom tudom felmelgitve csak a töltött káposzta jó, de itt úgy érzem hogy a körülmények voltak főként a hibásak, na meg a ragaszkodásom. Olyanok válasza érdekelne főként akik idősebb korban újra egymásra találtak, amikor helyre tették saját hibáikat, pl én a szeretet éhségemet. Vannak csodák vagy csak a filmekben? :(

2022. jan. 6. 16:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Addig, amíg nem zárod le az előző kapcsolatot, senkinek nem fogsz tudni esélyt adni. Írtad, hogy még mindig az exedet szeretet. Ha már ez elmúlik, akkor érdemes nyitni mások felé.
2022. jan. 18. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!