Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom direkt teherbe esett, annak ellenére hogy úgy egyeztünk meg nem szeretnénk?
"mert a törvény a gyereket tartja szem előtt, nem azt, hogy te át lettél ejtve. Nem igazságos, szerintem sincs ez így jól, de jelenleg ez van."
Az nem lenne igazságos, ha nem így lenne. Szerinted mennyi rengeteg olyan eset fordulna elő, ahol megbeszélik, majd a másik másképp dönt és letagadja? Senki nem tudja bizonyítani, hogy mit beszéltek meg. Amúgy senkit nem lehet átejteni. Védekezni kell. Még pedig annak a félnek, aki nem akar gyereket, és nem a másikra mutogatni, hogy "azt hittem...".
Igen, át lettél verve. Gerinctelen dolog volt a nőtől, te meg naiv voltál. Legközelebb okosabb leszel.
Viszont nem tudsz mit tenni, gyerektartást muszáj fizetni. Ha nem ismered el az apaságot, akkor a bíróság kötelez a DNS tesztre, és ha tényleg a tiéd, akkor még a DNS teszt árát és a perköltséget is kapod a nyakadba a gyerektartás mellett.
Sose értettem az ilyen nőket, tényleg gusztustalan dolog, de a férfiak végre felfoghatnák, hogy a nő kezében a döntés arról, hogy egy megfogant gyerek megszületik-e vagy sem. Nekik addig van beleszólásuk, amíg el nem készül az a gyerek, utána cseszhetik. Ennek megfelelően kell élni és szexelni. Ha nem akarsz gyereket, nem szabad a másik kezébe adni a védekezést, mert így jársz.
Bécsben elvégzik az elköttetést, kellemetlen az eljárás de nincs hosszútávú hátránya (a GMM beszámolt róla milyen élmény elég részletesen) érdemes utánajárnod.
Undorító a nő, de sajnos az ügyvéddel való konzultáción kívül nem tehetsz mást.
Nőként mondom, hogy ezt a kérdést minden férfi nézze meg, azok többször akik nem akarnak vaszektomiat, meg csak gumi nélkül "igazi" nekik a szex.
Ilyen fontos kérdést ne bízzon senki valaki másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!