Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom direkt teherbe esett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom direkt teherbe esett, annak ellenére hogy úgy egyeztünk meg nem szeretnénk?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, össze is költöztünk. Már az elején ki kötöttük hogy nem vállalunk gyereket, erre ma kijelenti hogy terhes. Az utóbbi időben pedzegette hogy mi lenne ha, mondtam oké de akkor keressen mást. Mondta hogy inkább engem választ. Tehát szándékosan teherbe esett, fogamzásgátlót is szed. Nem fogok gyerektartást fizetni, még a hétvégen elköltözök. Ha ezt a bíróságon mondom majd hogy nem terveztük, és átvert a párom mi lesz?
2022. ápr. 27. 19:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
76%

Mindenki írta, hogy a nő is patkány. De hogy szúrja ki amúgy valaki azt a gumit, amit a pasi magánál tart??? Elég lehetetlennek hangzik.

De, fizetnie kell. A gyereknek jár az a pénz. Nem tehet róla, hogy az anyja patkány, az apja meg naív.

2022. ápr. 27. 20:33
 22/34 A kérdező kommentje:
Azért nem használtam gumit, mert szedett fogamzásgátlót és bíztam benne. Tudom hogy az se jár 100 százalékos védelemmel, de az is meglett beszélve hogy nem tartanánk meg ha úgy alakulna.
2022. ápr. 27. 20:38
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Már biztos, hogy megtartja?
2022. ápr. 27. 20:41
 24/34 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, te nem akarsz gyereket de ennek felelősségét 100%-ban a nőre bíztad. Gyógyszer, és ha mégis összejön, akkor abortusz.

Szerintem vedd kezedbe a sorsod és köttesd el magad, mert ha nem, akkor kerülhetsz még ugyanilyen szituációba az életed során.

A gyerektartásról meg nem te, hanem a bíróság fog dönteni.

2022. ápr. 27. 20:42
 25/34 anonim ***** válasza:
95%
Írta valaki, hogy komoyl kapcsolatban, fogamzásgátló mellett minek gumi. Nos, például ilyen maitt. Eelve a nő már kijelentette hogy akar gyereket. Az lett volna a minimum hogy akkor innentől átveszed a védekezést. Jól jegyezd meg. Két dologért tesz meg mindent egy nő. Azért hogy legyen gyereke, illetve azért hogy ne legyen. Át lettél verve ez kétségtelen, de most már nem tudsz mit tenni. Ha a bíróságra kerül az ügy, gyerektartást fizetnet kell. Amikor mi annyira nem akartunk gyereket, hiába a komoly kapcsolat és hiába a fogamzásgátló,, a férjem igenis felhúzta a gumit. Most itt mindenki azt fogja írni hogy húúú de pancser, de elárulom közös döntés volt. Mert mi semmiféleképpen nem akartunk gyereket akkor még. Nem is lettem terhes.
2022. ápr. 27. 20:43
 26/34 anonim ***** válasza:
78%

Aki nem akar gyereket, az védekezzen. Itt te nem akartál, akkor húzz gumit.

Gyerektartást pedig fogsz fizetni. A bíróságon lényegtelen mit mondasz, ha 10 tanúval bizonyítanád, akkor sem számít, főleg nem akkor, amikor 1-1 a felállás.

Szóval, aki nem akar gyereket, az ne dugjon vagy húzzon gumit.

2022. ápr. 27. 20:49
 27/34 anonim ***** válasza:
86%

Lehet olyat csinálni, hogy nem írsz alá semmilyen apasági nyilatkozatot, a gyerek anyakönyvi kivonatába akkor nem kerülsz bele, mint apa, ugyanakkor ha a párod bíróságra megy ezzel és DNS-tesztet csináltatnak, akkor annak a költségét is meg a perköltséget is te fogod fizetni a jövőbeni gyerektartás mellett (ami a gyerek joga, nem az anyáé, így nem is lehet erről lemondani hivatalosan). Hacsak persze ki nem derül, hogy igazából nem is a tiéd a gyerek, mert akkor jól jártál.

Ez a csaj nem komplett, így is-úgy is vége a kapcsolatotoknak, de cserébe jól megszopatta magát ezzel az egész szituációval. Viszont erőszakkal nem rángathatod be abortuszra, és a gyerekkel szembeni kötelességeidről sem tudsz lemondani, mert a törvény a gyereket tartja szem előtt, nem azt, hogy te át lettél ejtve. Nem igazságos, szerintem sincs ez így jól, de jelenleg ez van.

2022. ápr. 27. 20:52
 28/34 anonim ***** válasza:
83%

"A pasinak nem kell külön védekeznie tabletta mellett. Ha a nő nem szed tabit és emiatt a pasi gumit húz, akkor a nő nem védekezik ezen logikai alapján."

Te igen ostoba vagy. A gumi használata bizonyosan tudható mindkét fél részére. A tabletta szedése csak az egyik fél számára bizonyosság.

Ha a pasi nem akar gyereket, akkor húzzon gumit. Ne másra kenje a felelősséget.

2022. ápr. 27. 20:54
 29/34 anonim ***** válasza:
82%

Elég béna poén lenne azt mondani, hogy tanulópénz.

Elég sokáig kitart majd a törlesztő.

A gyereknek előre szívás lesz elég jó eséllyel.

Az anyjának úgyszintén.

Neked meg egy életre lecke, hogy ne tudj többé megbízni senkiben.

3 ember életét tönkre tenni, mert neki egy próbát megért, hátha nem komolyan mondtad, hogy te nem akarsz.

2022. ápr. 27. 21:15
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a csajt hagyd el. Gyerektartásra ettől még kötelezhetnek, ha bíróságra megy. Ha nem akarsz gyereket, minimum az óvszer, de szerintem kõttesd el magad, az a fix. Gyógyszer közel sem 100%.
2022. ápr. 27. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!