Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom direkt teherbe esett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom direkt teherbe esett, annak ellenére hogy úgy egyeztünk meg nem szeretnénk?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, össze is költöztünk. Már az elején ki kötöttük hogy nem vállalunk gyereket, erre ma kijelenti hogy terhes. Az utóbbi időben pedzegette hogy mi lenne ha, mondtam oké de akkor keressen mást. Mondta hogy inkább engem választ. Tehát szándékosan teherbe esett, fogamzásgátlót is szed. Nem fogok gyerektartást fizetni, még a hétvégen elköltözök. Ha ezt a bíróságon mondom majd hogy nem terveztük, és átvert a párom mi lesz?
2022. ápr. 27. 19:58
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
95%
8-as, mert pl. a nagyobbik fiam nekem is 5 év fogamzásgátló szedés mellett fogant 17 éve.... Szóval semmire nincs 100% garancia, de a gumi akkor biztosabb.
2022. ápr. 27. 20:16
 12/34 anonim ***** válasza:
14%
A pasinak nem kell külön védekeznie tabletta mellett. Ha a nő nem szed tabit és emiatt a pasi gumit húz, akkor a nő nem védekezik ezen logikai alapján.
2022. ápr. 27. 20:16
 13/34 anonim ***** válasza:
95%
Ja, nem kell, csak akkor a nőre bízza magát. Aki vagy átveri, vagy nem. Normális esetben nyilván nem. Ő most kifogott egy őrült ribit.
2022. ápr. 27. 20:17
 14/34 anonim ***** válasza:
8%
Jó vicc, annak, hogy a gumi lyukas vagy hasonló, bőven nagyobb az esélye, mint annak, hogy a tabi rendes szedése mellett valaki teherbe esik.
2022. ápr. 27. 20:17
 15/34 anonim ***** válasza:
83%
#8! Mivel a nő megmondta, hogy ő akar gyereket. Védekezzen az, aki nem akar. Ennyi🤷🏼‍♀️
2022. ápr. 27. 20:19
 16/34 anonim ***** válasza:
78%
Nem igazán. Szerintem nagyobb valószínűsége van annak, hogy a csaj mondjuk kifog valami fosós vírust, és átmegy rajta a tabi, mint annak, hogy a gumi kiszakad
2022. ápr. 27. 20:19
 17/34 anonim ***** válasza:
84%

Az a pasi aki soha nem akar gyereket, az köttesse el magát.

A gyerektartásnak nincs köze ahhoz, hogy át lettél-e verve vagy sem. A gyereknek az jár.

2022. ápr. 27. 20:24
 18/34 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy vicces, volt itt egy kérdés pár órája, hogy ha nagyobb összegű kölcsönt kér tőled a párod, akkor jogos-e papírt aláíratni vele erről. Mindenki azt írta kb, hogy teljesen, nem lehet megbízni senkiben, fő a biztonság. Bezzeg ennél a témánál érdekes módon mindenki totál megbízik a másikban, simán rábízza, hogy lesz-e gyerek, vagy nem. Értem én, hogy gumiban szar a szex, de akkor meg fogadjátok el, hogy ilyenkor 100%-ban egy másik ember kezébe adjatok a kontrollt. És csak reménykedni lehet, hogy nem ver át...
2022. ápr. 27. 20:25
 19/34 anonim ***** válasza:
80%
Ezt a hülyét...
2022. ápr. 27. 20:29
 20/34 anonim ***** válasza:
18%
Emellett pedig az is érdekes, hogy amikor a pasi ejti át ilyen módon a not és szúrja ki mondjuk a gumit, akkor ő egy utolsó akasztani való mocskos féreg akit elevenen el kell kb égetni. Mikor a nő a patkany, akkor el van intézve annyival, hogy át lettél verve, van ez így. Nehogy már fizetnie kelljen egy olyan gyerek után akit soha nem akart és valószínűleg soha semmi köze nem lesz hozzá, azon kívül, hogy az ő spermájából van
2022. ápr. 27. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!