Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Barátnőm szakított,majd rövid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szakított,majd rövid időn belül össze is jött egy fiúval,de a mély érzéseit velem kapcsolatban kimondja(állítólag szeret,nehezen tud el engedni) ezt be vallotta.. most ez hogy van ilyenkor?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag fel vállalta,hogy megismerkedett egy fiúval(18)

Lány az 19.Korban jobban hozzá passzol ezt beismerem,én komolyabban terveztem vele idősebb vagyok,lehet ő még nincs kész,ezt is elfogadom.Nem is volt feszültség közöttünk,menjen.

Ami picit magas,hogy tartja a kapcsolatot velem mondjuk heti 3x össze találkozunk reggel részéről szándékosan most már ezt ki figyeltem,túlságosan kedves is a napokban,meg mondja a szokásaimmal tisztában van,meg dicsérget,mindent is tud rólam, nemtudom ezzel mire utal,közben ez az enyhe mosoly rajta.

A srácnak közben néha láttam neki ír,de kb nulla arc kifejezéssel és vele van ,pedig elég friss,felém meg úgy mosolyog mint a tejbe tök.

Meg a kedvességem,meg hogy tudja mindig oda figyeltem rá.Szóval nemtudom értelmezni őt ,el se telt 6 hónap amióta szakított,mert ha még több év telt volna el mondjuk,talán van nagyobb változás.

Olyan össze visszaságot érzek rajta menne is meg nem is,de bunkó se akarok lenni,talán itt jön ki,hogy éretlen még dolgokban

2022. ápr. 17. 00:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hülyét csinál épp belőled. Ne haragudj, de szórakozik.
2022. ápr. 17. 00:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez a másik barát, lehet hogy régebbről van.Várta a megfelelő alkalmat hogy szakítson veled.
2022. ápr. 17. 00:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindig jól jön egy extra lovag, aki udvarol, akit hülyíthet. Ez vagy te.
2022. ápr. 17. 00:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ló nincs, jó a szamár is. Te csak biztos pont vagy. Dobd ki. Keress mást.
2022. ápr. 17. 06:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a tartalék terve, ha valmi nem lenne okés az új fiújával. Úgymond mentőmellény vagy, ha elsüllyedne a hajó.
2022. ápr. 17. 07:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem rendben ,köszi mindenkinek :).Úgy állok a dolgokhoz akkor,az biztos hogy új dobást nem kap,mert tényleg ez a nincs ló,jó a szamár is ez gáz.Picit érzek anyóst is ebbe,hogy ha neki nem jó nagyon a viszonya a kapcsolatban,akkor lányának se. Ezt már bizonyitotta,pl ilyen mondatokkal: kell látnia másik oldalt is ne csak a jót,jóbol is meg árt a sok...ki kell járnia az élet iskoláját. Én ilyet a gyerekemnek csak nem mondok ha minden rendben van,nemtudom kinek mi a véleménye erről
2022. ápr. 17. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!