Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van olyan exetek akivel rövid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan exetek akivel rövid ideig voltatok együtt mégis több érzelmet ébresztett bennetek mint azzal akivel hosszú évekig?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 21. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
43%

Van olyan exem? Tobbnek is kell lennie?

Rovid ideig??? RNa jo, ez mar a masodik redflag nalad.

2021. ápr. 21. 13:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen!
2021. ápr. 21. 13:53
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Nincs. Minden kapcsolatnak az eleje izgalmas, így ha az korán lezárul, nyilván azt érzi akkor az ember intenzívebb és "jobb" kapcsolatnak,nem a hosszút, amiben több probléma, kompromisszum, stb volt.

Ha annyira jobb lett volna a rövid kapcsolatú ex, akkor nem rövid kapcsolat lett volna. 🤷🏽‍♀️🤷‍♂️

2021. ápr. 21. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Van igen, sőt abban a rövid időben annyira elsöprő és annyira intenzív volt, annyival több volt benne érzelmileg mint az előtte lévő kapcsolatokban összesen. Valószínűleg ezért is tartott rövid ideig.
2021. ápr. 21. 14:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Volt egy fiatal férfi akibe úgy szerettem bele mint még soha senkibe. Neki félre siklott az élete és ez miatt nem akart elhagyott. Azt akarta, hogy jobbat találjak mint ő. Olyan mély érzelmi világa volt, hogy azóta sem találkoztam még csak hasonlóval sem. Próbáltam megkeresni de állítólag külföldön van valahol és még mindig reménykedem, hogy egyszer előkerül. Olyan intelligens volt érzelmileg, hogy 2 év után is vágyom rá.
2021. ápr. 21. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, volt ilyen. A gyomrom ma is görcsbe áll tőle. Ezért inkább kerülöm vele a kontaktot, amennyire tudom, mert amúgy nagy hiba volt összejönni vele...

Legalább tanultam belőle.

2021. ápr. 21. 22:25
 7/7 A kérdező kommentje:
6. Ma is? Mennyi idő telt el?
2021. ápr. 22. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!